[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo/e-reader好(19)暨交流區

397 回覆
7 Like 0 Dislike
我諗緊買clara color 定libra color, 第一次買電子書reader, 6吋同7吋用落會唔會淨好遠?

如果多睇it 書PDF , 會唔會都係用返iPad好啲?
有實體鍵真係另一個世界嚟
PDF7吋都應該太細
雖然我見部機速度唔慢,但個mon每次放大縮細,移動都要refresh一次
IT書我當你睇code會睇得好慢,ipad會好D
e-ink最好係長時間睇對眼冇咁攰,但我諗睇IT書都好多時開住一邊電腦一邊睇?
kobo原廠枝筆好唔好寫
定咁枝副廠Surface Pro嗰啲好啲?
最重要係睇倒啲Syntax Highlight
無咗睇曲真係慢好多
Pdf 7寸都太細 起碼用到sribe/elipsa先舒服
我用ADE開遇到E_GOOGLE_DEVICE_LIMIT_REACHED問題
有冇巴打絲打知點解決?
要取消舊電腦嘅授權
kobopatch 未support 39
白色好缺貨咁
今日豐澤補返俾我了
今日send左個email過黎問東問西,覆左佢之後又無覆我
你有無搵 Kobo 客服? 我係 Kobo 都留左 message 之後佢話會 push 豐澤 follow。
同埋 tech life 個 staff 見到我張單無電子書券都話可能係網上訂單有問題,佢又幫手 send mail 問。

跟住今日中午豐澤 CS 就出 Email 叫我去拎返
試下先,唔該晒你
我想問其實支筆有幾大用處?
係ipad寫開notes似乎搬唔到去kobo
我覺得冇乜用,除非你好鍾意睇書highlight 同加 notes
我會買枝surface 副廠筆玩下
有咩副廠推介
最後搵左Google cs 搞 ,好快搞掂
有Kindle scribe 同remarkable
我將部remarkable賣咗
張COUPON係每本平25 分10條CODE
仲以為係電子錢包入250蚊
我喺zlibrary DL左本epub, calibre睇係直排, 但放入kindle app睇就變左橫排, 有冇ching知點變返直排?
有冇手足一齊amazon訂Raphael 520C
一支免唔到運
用得到喺Libra colour?
官網話得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞