交通意外賠償

968 回覆
19 Like 306 Dislike
唔係講笑 真係見過有 仲係度研究免費叉電攻略
同事已經親身比職業司機claim左幾十萬
而家再追多一百萬打緊
時速冇20都話撞到終身揸唔到車
我都想知點解可以咁荒謬
咪就係
真係咁撚易
周街都係人呃勞保呃車保
保險公司做慈善?
可能e位有錢佬鐘意揸T車
大把撞完等差佬到現場 落埋口供搞掂好曬 即日放低好架車 公立睇急症 醫生紙寫交通意外俾得幾日假 過幾日再睇私家 一開就1~2個月 到期再睇私家 又1~2個月病假

1年左右開庭 好似樓主咁傻嘅認咗 有曬紀錄 絕d嘅去到最後 好似3年期限前先入紙告你 你個保險都企咗係度
咁出得律師信都擺明係保險出比樓主架啦
teslun係閪 同呢單保險有咩關係
人地用理據同你講
你就扣人帽子 垃圾
都話撚左你想慳架啦
聽講九成入到就認

利申 試過老不唔認罪
最後再上庭控方肯不提證供
不過就跌左幾皮野律師費
大把我識個senior banker老底都5球,渣model Y
鬥無賴 唔比佢吹你唔脹
唔係,搵連登仔就得
笑死我
師兄 你買份保險黎做咩
xrx都揸tesla啦
有錢人好慳家
tesla咁平咁賤性價比咁高 大把有錢人出黎當佢雞咁用啦
擺明樓主有撞撚到人啦 而家就扮傻仔話唔肯定 感覺冇

上面又咁多人信樓主冇撞只係傻下傻下認左罪
事實大把人玩緊
你上google 打工傷兩個字
彈出黎全部係律師樓廣告

工傷最多玩兩年 兩年咪再搵下家囉
反正冇中央database
出咗writ對家啲律師費會貴好多
可以pre-action settle就settle啦
樓主入咗不小心駕駛點都要賠
不過可以傾下賠少啲
第一個offer出15萬可能可以傾到7、8萬settle
上得連登多真係以為周街teslun都係窮人
邊間私家咁好1開就開1~2月病假
唔知你有冇睇樓上,就連對方一開始都唔肯定係咪有撞,係個路人同佢講
見過人十幾萬比人申請老破
因為個on9仔以為唔理唔應就冇事
Claim完,對方份保險都加loading啦
扮乜9仁慈大愛呀?
咁威咪唔好告囉
分分鐘樓豬一落車就屌鳩人,搞到人哋條氣唔順直接唔洗傾
睇佢#16張圖 唔知都唔出奇 分分鐘都無撞過俾人屈求其喺架車指一達痕就話你撞到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞