(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
帝王Murray 8中1
3分6中1
勇士專幫對手起機
其實klay都拎過份超約啦,仲想點 佢呢兩年咩程度佢自己好清楚,成日成季好似都為左幫佢拎份大約而谷佢表現咁
唔係季初無論點都任佢打,勇士根本唔洗搞到咁差戰積
勇士都無防守
二清個傻閪腳步慢 成日漏人
對面傳幾下或者pick下就有空位射
https://x.com/957thegame/status/1781037686830305483?s=46&t=VILeH8UJ3pUpz9LG0mKVHQ

總管都開到聲
麻煩一係diu7 Kerr
一係快手trade走毛
今季睇勇士就係成日感覺對手傳幾下就有空位射三分
完左季先開聲扮咩鳩
似想呃毛平價續約咋嘛
毛今次企硬
最低條件係勇要保證佢上場時間
最起碼無傷病既情況下 每場要20分鐘以上
佢咁講係唔係已經屌緊kerr唔識用人
Kobe地位高好多同埋湖可以用Kobe賺一大筆,而且淨係養佢一個
Klay去唔到呢個程度啦
續咗大師講呢啲都冇用啦
傾屎係咪都準備收皮
有冇得用4爺換返Mb返黎做教練 橫掂kings都打得咁差
用埋15大 確保mb做主教練
鋒線既重要性
鵝一堆高佬手長腳長守到你暈

Kerr 繼續沉迷3G
上場對位Klay
zion都仲冇出
鵝外線射得起根本唔依賴Zion
或者係話幫Zion拉開空間
射唔起個陣就靠Zion沖 或者係Zion解放外線射手
而家勇同出面頂級球隊差距太撚大

人地內外結合 唔係純粹靠手感打波
勇一無手感就收皮
尤其核心 Klay狗真係完全唔可靠
防守強度一大 佢命中率就低得恐怖

重建係唯一出路
其實真係要Thank you and goodbye Klay
真係睇夠佢,賣情懷其實播返10年前既片就可以
無可能直接重建 全部倉底貨賣唔出
應該會係扮爭冠慢慢重建

其實最應該走人就係Kerr
根本佢從day1都無咩建樹
扮戰術大師、其實只係有球星自帶體系
換翻Mike/Luke翻嚟做主教練
然後補翻小小人腳高度
下年入playoff先
https://www.ballgametime.com/news/844304.html

講到管理層棄klay上毛喎
luke都吹奏
playin正常發揮真係隨時屈咗張3000萬長約
暑假咁長睇下大家練波練成點
Curry一日喺勇士都唔會徹底重建,只會少修少補,但其他人交易價值唔高,係唔會有出路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞