(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
佢唔咁做100%會trade走, 太玻璃唔夠可靠
咁佢都知自己之後都係老底 加埋平均出糧咁
(9+3+3) /3 = 5M
簽份3年 每年5M咁
你肯trade走出面都冇人敢要

做過水魚仲唔怕黑咩

貼pigs就差唔多
我勇日常 專簽爛約 貼Pick送走/都送唔走
到期約要郁唔難
點講都好,都叫有自知之明,肯理性尋求同球隊雙贏共識。

唔知四爺咁ego大過天,一早有兩年48m嫌雞唔簽。
唔*似*四爺

Typo
理性上 四爺最多一年10m 簽三年
感情最多俾到12m
畀佢做乜?唔係單單錢既問題,係同球隊重建有問題
如果下年就著手重建,波仔佢地要上位,你10m簽個後備,得分能力又咁低,不如waive波叔再簽佢畀15m仲有價值過四爺

唔上唔落既重建根本無補於事
續左KERR狗已經冇得搞
啱,呢個死症
大清日日都講幻想唔到冇淫k同廢鳩一齊打波仲有咩人夠膽唔續哂佢地
可以肯定就算班馬同Chet 係勇士都係得10分鐘出場手
諗多左,如果要剷走四爺同廢鳩,你估大清有得say no?佢會一齊走咩?肯定唔會發生。佢家陣最緊要係保住自己金身。

如果換晒身邊既人,令佢最後兩三年可以打到PO甚至西決,佢一定舉腳贊成
而家會反對,因為未發生
但發生左打到入西決 攞埋總冠軍,佢就唔會講當時反對
佢自己知咩事, 唔大執隊波佢剩餘生涯好大可能入唔返季後賽

US 4
季後賽都未入就續約
老闆經理on9,球迷就食屎
其實好難留 klay
就算唔講錢都係,因為 Kerr 用人,同佢係 gsw 既地位
佢心態上轉唔到型 ….
Season 見過佢柒一場之後轉助攻為主,做好 shot selection 係有用,但幾次都係正常一場又打回原型
另外佢防守真係已經無貨 … 尤其係依家咁多高速體能怪

覺得好可惜,曾經我鐘意佢多過 curry
覺得佢有防守,又少說話多做事,冷面殺手
但呢兩年睇十住佢跌 watt 都算,正常
最慘佢仲要變廢老心態 4 隻手指指 ……
琴日嗰場連續幾球wide open同layup都炒已經唔係心態問題, 係真係回塘適應唔到季後賽嘅強度

佢下季要回歸, 減薪同落後備係必須, 而且要改變心態嘅唔止佢一個, 仲有佢兩個兄弟同十五大, 三老為核心嘅時代已經結束需要改革
幾時都話而家嘅klay,做後備打15-20分鐘係無問題, 但係要佢上去打足全場, 防守強度根本跟唔上, 一冇力射波嘅準繩度都冇埋。
佢哋三佬核心仲喺度,好心就畀多啲新仔上場吸經驗以後後生帶隊做主力。
但係kerr死都執迷不悟
見頂淨係守luka tatum +17分都值啦。佢進攻本身就係靠你浪花拉開佢有spacing 做簡單野。唔覺得大橋比見頂好。佢最錯就係請假比連登球迷屌姐,咪睇下下年係咪都係咁
場均17、8分已經成為傳說
佢咁撚玻璃仲畀份三年合約佢, 咪撚玩啦
唔比咁佢就下年食你9M先 睇勇想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞