(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
你啱,數漏廢鳩
但季尾連勝佢carry 過大清
乜嘢冇屌
佢反古最撚出名啦
認同佢防守小退步
但成隊防守都垃圾
好難喺咁嘅環境學到好嘅防守習慣
佢停賽抖左咁耐都唔上力既話 佢就贏見頂做第三戰犯
其實成隊波點執 話易唔易 話難唔難
搵個識跑勇士戰術 穩定第二得分點 防守好過poole
希望klay 可以簽老將條款留勇,唔想見到佢著勇士以外既波衫
雞蛋仔條撚樣真係成日屌啲年輕球員, 又話咩天賦唔高呀, 咩唔畀上場時間佢哋都可以成長到, 咩要練年輕球員使乜畀上場時間
其實大家接受到klay 拎幾多
塊成季睇住嚟食
放咗唔少時間練後備
最後正選五人認真打幾分鐘輕鬆反cup
應該都係塞塊
塞砌到個陣咁靚 但finals 都係要巨星波 究竟雙J 可唔可以企到出黎
都唔係好知行情,3年30M 終老合約算唔算高?
老實講三年五千萬咁上下, 呢隊波的確缺射手
不過如果魔術出大約搶就祝福佢
trade走晒2nd team佢啦 成隊波留返三兄弟同見頂下年打Last dance巡迴賽賺錢重建算
我有信心一定企唔到出嚟
塞係勁,但問題東岸實力真係爭太遠
公鹿76都有明顯弱點,得塞係爭冠level
勇士戰術真係蠢少少都學唔嚟
睇Wiseman 就知 同埋防守好過poole
穩定第二得分點 人工都唔會少過30M
要match到哩份約人地又肯接收嘅
應該得wiggins+moody 再加啲picks
要睇有冇人爭,傳就魔術想搶
齋睇季尾表現二千五萬一年都有機
千五萬一年 仲要簽兩年 要就要 唔要就顯零
二千五射手顯零喎
有時都喺度諗
去到playoff其中一個關鍵就係後備深度
今年難得有cp3帶後備
唔洗驚後備反艇

點知屌你老尾kerr又唔搵tjd夾佢pnr
又同curry同場打ball to curry戰術
又夾廢鳩2個一齊做不射男之後corner位罰企
佛祖顯0
是合情合理價
最多每年比多100-200萬傳奇選打溢價
20M 以上應該被人屌到仆街
我覺得15M 俾到盡
但15M -20M可能有其他隊俾到佢
講緊齋睇季尾喎ching
現實就係唔會齋睇季尾, 係會睇埋今日呢一場表現
呢個就係想屌kerr嘅位
浪花戰術係勁,但而家klay退化
廢鳩接傳波打短擋拆,結果弱邊嘅球員又不射
接波切傳唔得又係畀返大清
搞到成個戰術得返大清一個終結點
冇TJD連lob threat小組配合都冇
魔術有cap 如果無其他大魚 可能真係會高價搶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞