(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
一定要拆 如果留晒3巨頭打法肯定同今年一樣 再老一年下成績肯定更差
第4冠我個人覺得係最驚喜最感動 跟住咖哩流眼淚
好似會續淫k應該跟大清一齊完約2年4800萬
陷害大清晚年
點知真係射極都唔入
戰術大師可能好撚憎手感
總之隊波點輸就會點出
賽季中段手感傷出既時候調動係有正常過
之後手感一出返又跟足時間表
支持炒佢,根本玩野
Kerr真係好做 萬年都係個套
底褲都比全世界睇穿
Mb真係有戰術 生死戰知班老野唔跑得
就不斷加快節奏 不斷跑
跑死你班老野

而Kerr完全無調整 生死戰完全無戰術
夠鐘就換人 唔理場上局勢 唔理球員狀態
輸左之後 就怪隊員
自己無問題
講開猢history

我 1/10 反詹
9/10 反強姦犯
3/10 撐奧胖
7/10 撐魔術

結論:狗鼻死全家,sor,唔記得佢已死咗半家
想贏唔該唔好再盲撐兄弟
太委屈二清了

都係魔術三千萬一年好啲
同意,得2400一年,當我乜嘢
真係續約下年勇士可以諗定選秀抽波仔 有淫k永遠都練唔到古毛 今日已經見到古面對季後賽防守係手忙腳亂打唔入帝王防線
攞supermax 就唔該食咗個責任佢
下半季明顯體力下跌,控球同得分效率都唔太好
當然我認同進攻上打死大清一個位,但呢個就另一大戰犯kerr 狗嘅責任
MB一針對防守就現晒形
我屌,又俾季尾連勝假象呃咗
死都唔走就坐板櫈啦
反正換到咩人返嚟,kerr條粉腸都係叫唔俾佢地上場
只會浪費菜鳥嘅青春
kerr嘅戰術十年如一,條底褲都俾人睇穿晒啦
而且Mike brown之前仲要係做過勇士嘅防守教練
啲占狗成日扮湖狗
只要占士喺邊隊,邊隊就係勇士最大嘅敵人
淨係識打死浪花戰術
人哋針對性Hedge
冇TJD roll in 威脅打乜
得返Moody外圍零星炮火幫到手
美國隊今年係老人明星陣
KERR唯一識教就係呢種陣嘅啫
呢一冠係最有故事性
嗰冠都好似跟返curry underrated嘅主題咁
又唔見你問下點解食球隊第二同第三高 做緊d乜?冇記錯 KT都食左4000萬
現代籃球點解有抱團文化?就係唔抱團好難贏囉
KT 鐵投功 見頂冇態足成季 廢鳩比人停賽當食生菜
curry單核足成季都算係咁 我會體諒佢
隔離太陽 KD 書人 beal 三巨頭輪流出 體力消耗冇咁大
KT唔使我特別再屌喇啩,已經係地底泥
今季Kerr狗同Klay 真係爭戰犯難分難解
要排大清就第四戰犯啦,喺見頂之後
就睇下管理層會點搞 如果唔大動作
下季都只係繼續睇元老籃球
場場就係喺到屌kerr 屌klay
點睇都第5
kerr kt 見頂 綠cfu
以佢嘅標準打得好差, 但唔係輸波最大原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞