(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
32分鐘0分,nba 史上第一人?
魯尼今場唔算有功
但真係唔算係戰犯
最少佢平時做開嗰part係無問題
以笑遮醜 7到喊
賽前吹到幾誇,賽後打臉打到勁響
佢過時就過在堅持「細打大」呢
十年前冇咁多又高又快 咁你細打大咪可以蝦人慢囉
到依家個個有高度有速度 你仲點玩細打大
唔舉4隻手指?
去到依d時候 個15大一定唔會比佢出架喇
差唔多大半季都無出過looney 依場咁重要又比佢出返咁多時間
個垃圾15大係會覺得平時無表現既 一到關鍵時刻佢地就識打波
諗起星爺比人抄家要笑住走
Curry今季控波差左好多都係事實既
仲有好多求祈傳既TO
只可以話佢今年整體係差左
魯大哥一直都係做好自己嗰part
幫球隊頂住下限
油漆區唔好輸太多
射手就上到
Klay Thompson tonight:
31min
0pt
0/10FG
0/6 3pts

平既塔黎講算好用 睇比賽内容去用魯同tjd 我覺得問題不大喎
季初用得太盡,季中開始已經跌晒watt
應該 0分
再睇埋moody個數字先正
想問今日禾湧輸波係咪輸罰球數事?
waive咗佢底薪簽返就得, 佢做熱火更衣室夏士林個角色唔錯
簡單啲講其實十五大既核心戰術體系其實唔會太落伍,不過要搵到可以完美fit到佢體系既球員砌隊波係好難

如果搵得返上面講既類似陣容,其實表現應該唔會太差,但問題係依家係球壇係好難搵到又有球高、防守又好可以換防守到多個位置又有三分既球員,仲要唔係搵一個係好多個
其他隊點都會有人識入下波
依隊波係無人識入波
隊波已經唔係後生果陣 守波回得快 有氣有力同人跑,出埋啲矮撚陣,板又執唔到,夾完人又守唔切3分,都未計比人鏟入籃底守到守唔住 仲要好幾球人哋好簡單就做到個wide open 3 反而勇猜極都冇幾多球wide open
最後兩場連控波都好多俾人on ball steal
估唔到一場收皮 放假開心
唔輸獲金嘅唔會有大執
你個體系要頂配球員先run到嘅
戰咩術大師
講真 你俾隊有幾個咁完美嘅球員嚟 求其搵個阿婆去教都唔會打得差啦
Curry冇green冇KT係附加賽級別球隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞