(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
仲同個小學雞捉字蝨做乜鳩, block咗佢算鳩數啦, 爆閘都柒過人
上年咪淘汰咗你地囉 咁快失憶呀
你地今日咁撚柒 預撚咗比人爆閘架喇
真係 成個NBA得湖一隊係打底
罰球數梗係最多啦
乜原來你條白卡仲未去死唔好連累社會屋企去養你條白卡啦
見到啲湖狗嬲幾過癮 入黎挑機挑到自己嬲左
佩總叫你哋返入狗竇度啊傻鳩
當撚狗
連mj佢哋都可以矮化,d wade呢啲算得乜
佢地講黎講去呢個point,明明比人破左好耐
佢遲早同ta 狗一樣準備去坐監啦
當睇唔到咪可以繼續用
21年同上年親手踢走就唔提啦 今年都想有咁嘅機會其實係唔威的 準備又比Jokic屠 不過勇downfall 真係津津樂道 playoff都入唔到學curry話 I just want to win 大清下季努力了! https://x.com/jdumasreports/status/1780467824324190335?s=46
2022 唔見你講?
其實4老廢撚到咁
比人笑都好正常
Kerr用人唯親 永遠的功勛籃球
Curry每況越下 to成常態
Klay廢物一個 而家無輸出無貢獻 但要求高薪 擠佔新人發展空間
廢鳩 發揮算係最正常既一個 不過耐唔耐就發癲打鳩人
但湖呢d靠罰球上分嘅笑就搞笑咗d囉
仲要對賽輸1:3, 唯一贏嗰場仲要靠接近3倍罰先贏1分
嘩把口咁臭 你老母係咪比狗屌先可以生到你隻烏嘴狗出嚟日日喺度吠 咁得閒喺度吠護主 好心你就正正經搵返份工做唔好做癈人同唔好睇再咁多湧狗喇 不過你呢啲癈人支持返啲癈隊都好含理嘅
開波冇耐就用武術
你地仲好笑
4億大軍
你哋就好啦可以放暑假
對住你呢d弱智垃圾仲要客氣?咁睇得起你自己??

AG: I can't breathe
個心仲喺迪士尼 睇唔到2022
人地話bubble含金量最高㗎
都岩嘅 個bubble咁細,盃就size一樣,除完個比例係大左嘅
你地有份打咩
睇唔到既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞