(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
又冇咁誇張, 佢如果肯減薪+接受剩餘生涯退落後備對TJD古波嘅成長都有用, 係頂撚住毛嘅時間
自己入黎但又叫人行開咁得意嘅你
對面隻ellis呢兩個月先有波打
好明顯未, 但係隊內仲有乜人選
笑囉但你笑到咁低質都的確有代表性嘅
多謝即場示範咩叫低質垃圾
廢老得閒先爆返一兩場啫
Curry無你地講到咁差 廢咗就當然 話晒36老將
而家未夠 但身體條件黎講上限都高 睇下Kerr肯唔肯培育多啲
你係咪搞笑 究竟有冇睇過占帶湖young core

同埋你要比都用占同龜一隊果陣比啦下話 大家帶住個跌watt 球星 咪一鳩樣 果陣仲要有AD Carry
我睇管理層隨時古毛都唔續住 穩陣睇多年再算
6呎7 225磅
身體條件都唔算好突出 未去到上限好高
你未俾人屌過
當然想3兄弟繼續一齊
但前提klay 一定要減人工
某程度上勇士依賴Curry嘅情況,真係太誇張,今季開始多咗唔洗Curry 贏波反而係最好,但都不足以扭轉勇士現況
雖然lbj40歲仲有呢個態係好撚癲,但係其實湖啲人腳係唔弱,可以容許佢長期唔防守留力進攻
其實係佢無機會成長
以同年新秀比較
佢係出場時間俾教練打壓得最多嗰個
其實係正常打工仔心態
湧狗
D人真係輸到傻撚咗

全聯盟+/-值o既垃圾大王都有有人吹奏
分分鐘喺度是但捉個連登仔上場打都打得好過klay
係㗎 你唔係以為自己有得贏啊?
罰球贏600幾球先掹車邊嘅貨色?
最理想唔續住 觀望多一年 彈性大啲
2清 又係90年 34歲
PG 又係90年 接近34歲
大家都係3D球員, 又經歷過大傷

又唔見PG退化得咁快
仲係頂級3D shooter.

PG仲爭緊頂薪
2清就已經大退化
佢同用比哂球權應比哂毛弟

你地出局死老豆咁大件事 梗係要入嚟幫你地沖一沖喜啦,我地第7入去輸金塊會柒得過你地西十 打隊殘陣king仲要輸廿幾度咁撚好笑咩 。比到你地入去打咪又係第一輪出局 見你地仲想FF黑八想笑撚死人?收皮啦傻仔 同埋上年先打撚到你地出局會垃圾得過你?我地湖就係食撚你地湧喇 你咪懶黑哨囉 你地咁撚賤種公海咁撚憎鳩你地會冇原因? 記得星期日準時起身睇我地輸波喎 不過你把口又實話唔care
如果淨睇呢啲 kawhi都差唔多 你唔講埋古仔啲速度 彈跳 彈速 我覺得下限Jalen Brown 上限Kawhi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞