(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
一係直接pullup 一係低位fadeaway 一係就牛入去
邊有其他招 d footstep又唔掂
希望日後大家有機會返嚟呢到再討論
總結: 三老解唔解體都好,現階段呢幾年應該再唔係冠軍行列
希望養好一班新仔同睇埋大清退休

季後賽會支持雞塊 雷霆同牛仔
夠膽講18佢班腳好得過今日呢隊勇?
有得如果, 咁我如果埋16年唔係ref幫手抆屎, 一早4:1炒咗占狗啦
如果嘅嘢就自己收返埋啦
所以可以預計老細唔會再好似以前咁投入咁多俾咁多奢侈稅,隊波嚟緊幾年都好難會入到playoffs
老細應該等緊curry最後嗰季賣到啲飛貴一貴填番呢幾年俾嘅奢侈稅就算數賣盤走人
感性上梗係想睇三老終老勇士
但理性上再睇佢地咁打就唔好再諗爭冠
輕輕鬆鬆玩埋最後2,3年就算囉
師兄, 進攻手段唔係呢幾樣仲有咩你估有幾多個小前可以識埋勾手, 夢幻步嗰d
呢幾樣做得好已經係all star了
咪好似公牛咁靠MJ儲落班fans食足廿年老本
好彩抽中Drose又傷撚埋
賣返比curry
又係我最中意既吾皇萬歲隊友全部垃圾既RMBJ fans
邊撚度有如果兩隻字 不過你啱唔係curry 後手傳波咁靚 16你哋champ咗
最重要都係防守, 佢今季呢方面可以話退步咗
進攻練好啲三分同控球, 其他嘢都係要時間進步
今年練好咗core同腳步先冇失得咁嚴重
18年唔係傻鳩Jr 你隊宇宙勇有撚得橫掃咩
同如果有咩分別咁我改返囉
16唔係ref幫手抆屎, 一早4:1炒咗你占狗啦
占狗捉字虱最叻, 但冇正面回應幾時帶起過新仔
防守我覺得ok喎, d協防時機都有進步, 單防就一向都ok, 主要係睇佢嗰日有冇發夢
我諗到Curry退役之後你地都仲會keep住有人撐嘅 黃綠刺迷當初何嘗唔係因為Kobe Duncan Big 3 keep住競爭力先仲陪隊波落低谷
同意拎完22年個champ 之後疊埋心水睇兄弟籃球
同埋教練團真係要執執 唔係話炒kerr 係防守 進攻都要改變下

不過LBJ 好似仲未證明過自己可以帶後生有競爭力
入湖第一年就帶住一班後生跟住斷咗入playoff record
之後湖人先trade 哂成隊後生換AD返嚟

撐2不過大清仲有油隨時等隊友carry就有機會 好似LBJ +AD 嗰冠咁
古仔幾時成材
送咗去水鳥算唔算帶起IG都叫做allstar嘅
放手都係為咗你好
佢單防落位好有問題, 尤其係轉換防守一係就企錯位俾人一步過, 一係對面傳兩吓佢撲射手就慢兩拍
你啱!成個NBA都幫沾幫騎再幫湖 好彩佢地之後良心發現 比湧無敵moving screen 我湧大武術隊先得以生存 refrefref 你班傻閪有無green都比佢顏41分 吠ref吠足8年陰鳩公 “Oh block by James” 試下入撚咗佢丫嘛
咁你減薪囉
又要高薪 又入唔到po
又搶晒新人d機會

咁樣會唔會過份左d
要成到AD lvl? 有d難度喎
咁快就跳掣
防守算係比預期差最多
橫移跟唔到又頂唔到底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞