(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
幻想下 每場比賽每分鐘都比人夾 多失誤係好正常 呢場波就係整季既縮影
奪冠時期既勇 大清係唔係咁既對待?
Klay去魔術 見頂去小牛
慢慢再執過啦
其實係Curry 影響力已經大不如前,上季已經做盡遮醜布。

今季遮醜布都發揮唔到,只可以講Curry 已經老了
一定唔係 睇巫啦
唔係
調動問題
所以bob Myers 唔同你玩落去真係好撚醒
對佢嘅要求係好似21年咁場場carry攞30分, 今季明顯老咗已經冇咁嘅能力
季中都係靠curry 年紀大去到季尾都有心無力
不嬲都唔係戰術成日都係搞唔掂 最後比個波KD解決之嘛
強度一上成隊波亂晒
唔係毛把握到空位上半場已經完
gp唔傷嘅話就好
躝啦死湖狗,等睇俾肥仔掃多次
肥仔打哨之力勁有經驗
上季都知咩事,仲諗住化腐朽為神奇,真係當其他球隊唔會進步咩。

年輕球隊崛起,基本,勇士下季都只繼續贏唔到強隊
4月放假
Kerr幾時先肯躝
等睇美國隊三甲不入
我唔同意 你要睇埋對方防守資源落係邊度 21年 邊個敢放淫klay 見頂?今季 放晒佢地射 mark死30號就贏到波 咁你叫curry邊有空間得分?
場場比3-4個人守住,控球再好都唔掂
可能bob Myers 見勇士季中同十五大續約心都會笑住諗,續得好呀
好撚同意
Klay根本成季都係咁
其實大傷完出番黎都知廢左好多
根本就係Kerr成世都唔肯變
停留左係當年3老仲好fit嘅年代
講真你擺得klay落場你就預撚左佢有空位3分佢實出手

反而Wiggins個問題大好撚多
上年無端端請個長假
再番黎幾乎無打過一場好波
Klay都叫打幾場有一場爆發
Wiggins直頭係無
我地個面本身已經防守唔勁
不嬲靠3 4號位cover
我睇唔到西岸頭9隊有邊個3號位廢過我地
真,湖都只係打多4場,都唔知衝入嚟做咩。
有lebron唔會俾ker亂黎
同埋今年美國隊勁撚到咁
呢度是但一個巴打去教都得啦
上季頂依隊波既後備係DDV 唔係 Poole.
DDV今季去到紐約繼續爆seed.
21年邊有Klay, 個陣仲差過今年
成隊波都冇人切到都唔知可以打乜戰術
同二清兩大毒瘤今年清唔到第二隻姐
見頂就 起碼係度都有少少防守
但係射波實在太差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞