(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
條肥閪鳩噏啫, 又唔係佢自己講
根本就係死局 下季打下開心元老籃球 順便抽下波咪算
除左傳切好似乜都唔識,亂咁用人,臨場調整一pat屎,暫停留黎煲湯,Challenge亂咁用,防守體系係Mark Jackson留落黎,五小係Luke Walton提出,22冠係Mike Brown教防守,唔該垃圾Kerr嘔返個十五大教練出黎
15大運氣真係好撚勁,無可否認佢同球員關係的確幾好同埋佢套傳切體系的確將curry同廢鳩能力發揮到極致。二次冠軍都係助教幫手,宇宙勇時期就算學界教練帶都係照拎冠。帶美國隊呢啲明星陣都可以教到咁既死款,呃飯食既代表
Dunleavy出聲都話毛出得少
klay 算吧啦
都現撚晒形 仲想要大約
唔出點賣得好價錢
基本上全世界都有點解毛出得咁少呢個疑問
其實下一屆準狀元幾啱勇

下季大方向:
扮爭冠隊底薪簽人補強
開心籃球(細約續KT 唔肯就走 最多退休前簽返)
練新仔x4
抽波仔 (下年勇士又廢咗 應該有樂透簽)
講到狀元好易抽咁
仲有大把隊都係度擺爛啦
點會留到比你
專心練新仔實際d
我幾時有話會抽到狀元 純粹覺得啱勇
我話應該有樂透簽咋wor
岩勇但哈岩Kerr
高過180一律唔要
要打無敵究極死亡五小
幾年前勇士比湖踢土出附加賽
大清講過話 「冇人想下一年遇到佢地」
結果當然好成功
今年又附加賽出局
佢有冇講差唔多說話?
更衣室都有講:我哋仲未玩撚猿
明顯冇上次咁有信心要匿埋講
佢自己都feel到有心無力啦我諗今季真係神經刀咗勁多
一日唔重建一日都未叫玩完
咁公道講 咁多年功勞當比個心意功臣都唔過份 Kobe 最尾一樣攞頂薪 ,咁做比其他人睇我哋對功臣好好 未來吸引人嚟勇都易啲
佢冇強姦犯地位咁高, 照報市場價就得, overpay就不了
你邊度公道呀, 再比MAX DEAL 廢KLAY, 係完全冇salary cap留 Kuminga/moody, 一個年輕人都留唔到仲要沉淪多幾年, 定你三老FANS, 三老退休就唔會睇勇士?
咪係,而家係打league 打championship, 其一個遊戲規則就係salary cap, 你係私人球隊唔係為左贏波冇目標既話之你俾幾多人工佢。
認同 同埋Kobe係當時湖icon 淨係岩用黎對比Curry
強如Duncan Nowitzki 為左隊波補強爭冠都願意降薪
人地隊就繼續補強
勇下年只會更差
你睇下國王對鵝 成個場九成高佬
依家正選退化到咁
最後就算KT簽低人工都搞唔掂
真係死局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞