(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
生死戰顯0 仲有2500萬一年
Cls
NBA文化係咁
NBA係無忠誠 除非你住喺當地
我係話上場係練決策
技術體能果啲自己場下練好先夠資格俾你犯錯
啲人連波仔學手感咬牙膠都屌唔見你含得咁快
最方便你咪搵返最近幾場打到咁柒有冇屌
古上咗正選果段咪係攻防都見到佢天賦囉
我認埋錯添
成個NBA 有邊個守得住AD
無自信都唔挑AD 機啦你睇下上年阿仆俾人扑到
如果佢地走嘅話
佢地加入邊隊我就睇邊隊
去第二隊做後備都仲多機會過而家
電腦病毒嚟
trade走咗poole
但一早已經自我複製上咗klay身
一場總結晒成季
下季唔用新仔等收皮
相反應該係鬥最勁果八個
後備深度最多變招一兩場
今場都想打8.5人
tjd打唔到之後15大擺明hang咗機
最後10人換黎換去都係俾人實力屌打
咁樣要換教練, KERR都唔信啲年輕球員
Poole 都無klay哥咁撚毒
kerr狗on99
季初就應該俾班後生吸收經驗
唔係嗰時咁啱碌到TJD同PODZ打到表現
佢地會有得打咁多?
老了
見證勇士興衰
Podz係後衛,所以一早有得上場試
TJD真係季中咁啱扑中有好表現先有得上咁多
咁就好,下季睇少啲中風波
kerr狗慘到打得好就碌嘅
打得唔好就唔識養
如果勇開1500 KT都有可能走既
但如果勇開2000 差果500萬就要走
KT就唔好學人講 咩想喺勇士退休啦 同埋兄弟情
證明Kerr本身養人就廢
都係全靠Mark Jackson搞掂條龍骨
Kerr根本未撚養過新仔,一接手就攞冠
當時重可以話啲draft排太後冇潛力
嚟到今時今日露晒底啦
ad唔需要特別守
因為佢係禁區外實力大減左非常多
要守既係傳波比佢果個
但佢齋打擋拆下滑都好難搞
何況持球嗰個叫rmbj
所以我咪唔明點解字母手表佬打到咁撚差
最好笑係字母檔完彈出3分線 你無撚野呀麻
你講果個情況唯有係早少少比ad拎波 大約罰球線後
而如果係罰球線左右接波 佢一落波會非常難守
依點ar控球問題就係度囉
佢太著重比波ad
所以ad拎波位置非常出 會令佢進攻優勢無左
因為依家既ad中距離射波真係廢廢地
20年最屈機既中距離同背身無晒
好似係頭57保護 依家黎講=無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞