(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
其實佢仲要場場比人double team,其他人守少過都無問題,佢承受緊嘅唔係一般嘅壓力
好嬲好嬲
睇左大清交棒比二清
除咗冠軍 另外29隊有咩分別
你呢啲智障仔真係以為拎得亞軍多都係榮譽係咪
庫狗都會轉會
即係你信條戇鳩鳩噏幾句, 多過信SKY分析KUMINGA啲片?
睇咩價, 25m-30m左右可以續, 再高佢目前未show到有咁嘅潛力
大家早期練嘅嘢唔同
四爺淨係得c&s
今季先識打下擋拆
唔知邊個嬲d呢俾人串到口啞啞
做得占狗都真係弱智唔係講笑
Pelinka(佩總)放你呢隻狗入嚟?
你啱 但係Kuminga要長期打PF.
Kawhi 打緊SF, Brown打緊SF/SG.

如果以嚟2個係模板,
kuminga培育方向都完全錯撚曬
佢話個拓隻sharpe係狀元料, 古今季點都好過隻sharpe掛
攞第二隊比意義唔大,體系、隊友實力、角色定位都唔同

況且有啲球員係打強隊愈強,打弱隊愈弱,e.g. Schroder

呢兩張圖已經總結曬所有嘢
輸咗入唔到po 仲要跌落地都要楋翻揸沙 你開心就好啦,今日驚你瞓唔著教 你地咁撚柒,轉頭去安眠藥食啦湧狗們
咁就死啦 仲幻想可以攞份大約
大把3D勁過klay.

今日對手 Keegan Murray已經係例子
Pelinka(佩總)搵緊你, 叫你返返入狗竇
弱智仔呢度冇人預勇今季有咩發圍
有妄想症你就係睇醫生啦, 雖則睇落醫返都係晒藥費
建議你為咗你老豆老母屋企人好, 自己偷偷地死咗佢算
管理層如果識玩先用800-900續咗毛弟先

毛弟咁傻分分鐘應承

古就以為自己係superstar,$1800-2000都未必受昆
原來對你黎講出局同死老豆差唔多? 咁你都死好多老豆下喎

出局好小事姐,冷靜啲 見你咁重視,人生應該咩都無,好啦,祝你糊人下到一分雨啦 加油

祝埋你人生早日搵到生存意義 唔洗喺度seek attention
8M續5年 都係$40M
續到毛弟就超值
Moody咪係4號
好諷刺
你哋又唔信espn prospect
你當毛弟個manager ON9咩 8M續5年
完左季,應該好多黑材料會爆出嚟
雖然係勇迷,但都等食花生啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞