(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
有冇問過人波叔想唔想陪佢玩八奇
屌你老母,到而家都仲未返入狗竇,仲喺度爆閘
今朝無睇,想問 TJD 係打得唔好所以中間長雪佢定點??
四巨頭有三個係自己養
湖一世都唔會自己養到三巨頭
湖人歷史就係不停買人 組速成爭冠隊
好意思笑
其實咪鬼理啲爆入黎嘈既人啦 ... 浪費時間 ...
連登大多數都係占狗迷,應該少猢迷
開場打得差, 叫佢對位Sabonis太勉強
唔明點解連登咁多太監
占狗次次搞到個team補強唔到或者隊友變廢就會轉一次會
呢個好笑好多
三巨頭共同拼搏唔轉隊4冠詹狗迷點會明
笑左 個邏輯差到呢 我真係為你感到悲哀
我講bubble係你自己講勇組隊贏唔到就柒先回應番你 湖組隊組到由頭到尾組出黎,而個champ係米奇老鼠
而唔係因為贏唔到所以提番你bubble champ,唔好承承機機扭曲我意思
贏幾時有唯我獨尊 妄想症係有藥可以減輕病情,建議求醫

3個巨頭自家製 未睇到個恥辱位

人地笑係人嘅自由,no comment
一開始可能太緊張7左幾野就即刻上唔到場了
好過癮 睇班占狗惱羞
其實打得好唔好同雪個球員幾耐係冇關係,勇士黎講
有兩套玩法囉
元老級: 點錯都唔會雪
其餘: 一錯就要即刻坐低無得你補飛
係呀,所以我先問返大家佢打成點
因為睇 kerr 調動係唔會知佢打得好定差

睇下暑假會唔會拆散幾個老臣子,然後重建啦 ...
仲有幾個玩法啦,例如要追分果陣手感hot既人要雪一陣,攞唔到分嘅人可以繼續打
Kerr狗太多私心
佢根本無將球隊成績放係第一位
佢只係約四老既核心利益擺係最重要位置

任何危及佢地地位既野 佢都唔會允許
即使咁樣會令佢地取得勝利
如果22年佢拎完冠肯退位就完美了

下年擺爛/練下新人,衝後年得唔得?
Curry肯唔肯陪勇士咁樣擺爛
人地講明想贏波
你講野算公道
戰術大師:你射唔入,我出到你射得入為止
想知kerr狗教到cp3啲咩論bb iq cp3屌打
真心覺得要換教練,佢調整能力好差
你估三老仲1822咩
就40先黎衝
Ching講野夠公道
依家爆閘個班太監占迷多
不如CP3 coaching 佢
佢落場打可能好D?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞