(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
好多人答咗咁多次都仲有人問呢個問題
WAIVE CP3慳錢係必然發生嘅事, 主要因為新版cba, 仲想續CP3,咪戇鳩啦

波縮
笑撚死人係沾手上攞左三個冠軍好唔開心呀湖狗仔?
是的
睇到揀咩人算啦,隊波咁尻又冇能力offer高人工,隊咗draft點會有人嚟
公道計 可唔可以唔好將占狗同湖扯上關係 占喺湖嘅franchise history屎都唔係
你覆緊嗰個單純係詹迷同湖迷扯唔撚上關係的

屌還屌 今次爆你地閘嘅係少數 湖區主力冇人搞你地 大家都廢隊唔好嘈ok?
諗返前年 咁都有冠
真係好驚喜
班人都退化得好嚴重
笑撚到仆街 起佢手上攞 個盃老撚奉係佢架? 73-9湧加隻KD 唔撚攞你隊波執柒咗佢啦
對MDJ嘅淘寶能力有信心, 好彩今年係小年冇首輪都冇咁傷
你手joke 講緊親手踢走 22年湖一早放假同你依家一樣 咁係咪要講埋19,20
大家都無冠 何必分那麼細

點睇今年有冇次輪,
湖成隊由頭到腳都係買番黎tim啦 請問拎得個米奇老鼠盃就玩完又洗唔洗執柒左佢
仲有nba in season tournament champion 呀
早洩單trade買咗個次輪
你search 其他網,有個講得詳細啲
fanspo最清楚
屌你老母平時猢人落後就叫人地隊波嘅球星斷腳
自己把口臭撚過坑渠 幾時到你自己斷腳
斷埋條鳩 反正你都用唔着
Kerr 嘅意思應該係同GM 講cp3走左就唔該幫我搵多幾個guard 入team, 如果唔係唔夠guard 用
我有諗過如果隊波交俾cp3擺陣
應該會勁過依加好多
佢coaching 過啲乜
好撚酸 贏唔到就bubble champ in season champ 贏咗又唯我獨尊 你有撚得打ist咩柒頭 湖10年無playoff 組隊波又叫買成隊 同你湧破完mj 73-9 吹撚到天上有地下無 點知輸鳩完就加隻超巨KD 4巨頭比? 抵人笑一世 宇宙湧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞