(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
要古頂底會唔會難為咗佢少少同d底爭成30K
2018年俾Irving翹起 隊波薪資結構玩爛晒又補唔到星 第二年都急急腳走去猢
條友跳船界嚟講都算係goat嘅
睇下今季湖罰球排行領先第二幾多,你話幫湖又真係冇講錯既
佢頂盡四號位今場要佢頂Sabonis根本on9
所以要屌都係屌佢守外線, 俾人屈底好明顯係陣容問題, 靠晒個一年級新仔係不切實際
[羅素] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(540)
https://lih.kg/CepMcnX
#703 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢班全部超巨 點會係垃圾 全部同prime curry klay kd green 同一個lv 沾狗贏唔到好廢
係睇下少幾多姐 你見幾多人屌班新仔唔夠班就知
咁多猢狗入嚟爆閘jm9
唔係講sabo
占狗迷日常矮化kevin love
就好似當初話騎士1.0大Z嗰d係垃圾咁
俾d hof啊, 史3 SG養大晒胃口
睇球隊淨勝啊on9 識唔識搵啊? 知唔知個分別啊?
以為入錯胡PO  
爆定先掛, 遲d一覺唔覺意又俾塊羞辱
其實佢地多罰球都唔只係我地勇士講 其他隊賽後訪問明示暗示呢樣野
睇下今季湖罰球排行領先第二幾多,你話幫湖又真係冇講錯既 邊撚忽話要睇淨勝? 3分隊學人嗌罰球 場場湖都衝底你嗌睇淨勝? 有睇波先學人出聲啦 Luka 字母 Shai Embiid嗰啲罰球叫乜
其實都唔知而家喺連登嗰啲係真猢迷定係占狗迷嚟
又係呢個論據啊?
前排先用data串撚死你一個同伴
同埋人地講嘅罰球排行咪就係net three throw囉, 你搵total把撚弱智仔
5050掛d寄生球迷係咁, 跟住主人隔幾年轉一次
占狗迷多啦 全部都幫占狗打飛機 係咁弱化占狗隊友
遲早講埋D wade唔算勁隊友
唔講以為猢狗淘汰咗我地
不過睇佢地威得幾耐 10日之後就哭喪咁款
人哋講人哋講講你老母咩? 你老友就係打咁多隻字 罰球排行呀 佢要講net free throw啞架要你翻譯?
有腦都唔會睇total啦
睇total把撚不過你冇腦嘅, 可以原諒
你隻占狗迷真係勁撚煩,死返入狗竇啦屌你老母
笑撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞