(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
呢個series一定係撐金塊
佢今季嘅表現的確冇乜說服力, 不過上季搵佢做晒擋箭牌又真係過份咗, Trade完個個講到冇咗佢今年一定會更好
大清唔降priority既話打唔到好耐
想大清打得好first option都係要畀返古仔呢啲去發動
戰術求其諗
打到戰術就打
戰術唔掂就俾個波curry
curry俾人守死就俾kd
咪癲啦 佢點打波大家有眼見
你估佢全聯盟最低正負值咁易攞咩
講到佢打波好正常咁 睇佢啲防守同turnover睇到嘔左幾多升血都唔係咁易數
所以我覺得個trade係三輸,佢留係勇有體系保護,唔會好似佢喺巫師咁差
即係下季都收得皮
想睇FOJ直接叫佢Fuck off
咁嘅戰績唔輪到佢話事啦
唔覺唔覺睇呢隊手感勇都睇咗十幾年
大家屌得幾大力當初就有幾中意隊波
都睇怕會係3老最後合體
佢份新約個價點都唔會值 走硬
用佢同用比哂球權用25打無咩分別
結果論黎睇係咁,patrick mccaw 可遇不可求
都唔知有咩好酸,我一向都唔多睇湖人隊波,要球迷睇班球員場場射罰球,有咩好睇。
嚟個真 我認同
但大清要放權,都要有個後生superstar接班
勇班底沒有 古仔未到可以接班level.

當年馬刺都係有Kawhi, 鄧肯先放權
痴媽根
真啦 而家開咩價唔到佢話事
屌 CLS
接受現實啦
2022年嗰次真係齊哂天時地利人和
先攞到嗰夢幻一冠
要再做到係無可能啦
以前隊波矮就話夠後生夠快撘救啫
依家隊波又傷又老
其他隊d高佬又快又識隊3分
都仲係打緊10年前嗰套仲邊有運行

雖然以前成日笑lbj轉隊
但係佢證明到自己有能力可以帶住班後生
保持到競爭力
再睇返大清明明有能力
但係要攬住班廢老隊友打功勳籃球
Gm暑假好快d做決定應該要
1.大破大立幫大清衝埋最後幾年
2.大清交棒俾二隊
3.定係留哂3老tank到退休
寄生球迷來囉
下,邊有人覺得今年會有冠,似你班湖狗多啲,明明大部分人都覺得金塊會兩連冠
條友好正 幻想人人都會睇湖人 再心入邊期待佢輸波
事實就係湖人下起1分雨嘅時候,勇迷唔多得閒去睇
大家又老一年
大清想放權好耐 但kerr會換走打得嗰啲人
難講 Lacob都好中意Klay 當年g6救世界
如果可以中產績Klay可能都會
然後只要績左Klay Kerr就會冇腦咁出佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞