(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
到時15大就會邊個無態出邊個,邊個一有表現就即坐低啦 建議你唔好低估15大嘅破壞力
Playoff 第一圈出局真係會好酸
curry kd兩個都可以切換持球無球 kd無解單打 但仲要唔撚可以夾佢 根本唔會有隊夠打
占狗準備要迎接第4次sweep
打都冇得打就收皮啦
根本上,雖然curry狀態開始下降,但仍然仲有控制比賽嘅能力,但係當然會越來越低,所以就要趁curry仲有能力嗰時操返幾個新仔。
雖然無可能,但假設人員不變,咁樣毛代表見頂同gp2位負責防守同死亡纏繞,jk負責衝擊籃框,podz負責分波,tjd利用球商打籃低同做小球中鋒,做快速版嘅魯。
班中年球員,例如gp2 魯 見頂,可以繼續做正選加幾個後生仔。
而班老將可以做後備,因為佢地仲有能力,所以做板凳球員仍然好有攻擊力,拳綠都可以當半個教練教班後生分波同防守(當然打人嗰part唔好學),佢地做板凳,每場打20分鐘仍然有貨,如果curry做後備,出親場都拎到十零分,仲可以靠佢嘅跑動去撕破對方嘅防守。
假設咁樣去,又無好簽抽好嘅新人,打到佢地退休,仲可以見做有競爭力。
明明球隊每個位置都有班後生仔喺到,但係kerr偏偏做到好似無人識打波咁。
笑死,對塊收硬皮佢走入來做乜鳩
8 seed對OKC反而可能有得打
好開心呢幾個月同巴打們見證勇士起跌,諗返起返工時候偷睇波,又要忍住唔好激動拍檯真係好過癮,一齊屌一齊high 就係睇波過癮既地方
照你咁講咁你地今年成季都冇唔好撚打呀嘛 唔係以為自己今年會有得champ呀?
curry唔抵可憐,死攬15大、柒頭klay同green嘅下場,呢三條友加埋玩輸咗至少15場常規賽,入唔到playoff對佢嘅legacy又一大污點
不過可能佢自己都唔志在,係難為啲fans想佢再攞多一冠啫
唉,應該係等curry最後一季先再睇,下年推倒重建應該係好似19/20嗰季咁做魚腩隊,15大又繼續留任,冇心機睇了
最有競爭力嘅橫掃你識乜
二清舊年已經打到成pat屎
今年生死戰又貢獻一場10中0
好正 以為勇嘅假想敵係湖? 其實無勇會想睇艇牛同陽狼,太懸殊無咩興趣浪費時間
佢大傷之後嘅季後賽都係屎多, 今場只係進一步證明呢點
Bro,又一季
上季仆貢獻點都高過今年klay
手感感傷打正選嗰排carry到隊波
仆做第6人搶分根本冇問題
純粹用返喺勇士體系睇吓嘅表現
我覺得Poole有用過四爺
起碼除咗Curry之外有人可以持球打
同對面鬥快都有得衝下

只不過勇迷好受落農場文對Poole嘅抹黑(仲要明明就係綠師傅郁手在先)
加上四爺係四罐功勳腦漲
一眾勇迷打從心底唔信四爺衰過Poole
有啲賽後訪問未,想知15大點解釋
我一早同d frd講勇士入Chris Paul 係咀咒,唔可能拎到冠。

但竟然季後賽都入唔撚到
假你老母想敵咩 你地啲柒頭話湖打得四場同你地打都冇得打冇分別呀傻仔 我幾撚時有話你地當湖係假想敵 行撚開啦
大家計下數
即係講今季
moody真係落場打嘅時間有幾多分鐘?
係呀用分鐘計,用幾多場計已經對佢唔公平
喺咁少嘅落場分鐘,佢嘅狀態水平又有幾多?
佢打得比人少咁多,但係仲仍然有咁嘅能力。
我覺得佢真係唔差喎,一係無得打,一打就努力打。
心態上一流
勇廢還勇廢 真係唔中意猢啲金身波 鹿同 76 同理
唔洗比較 都係垃圾
Poole係唯一可以係大清落場個陣
頂替佢既作用既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞