(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
占狗幾時證明過, 唔係trade走晒班後生換AD撚有米奇老鼠冠
tjd 唔夠大賽經驗
未企穩陣腳就信唔過比15大雪

klay 咁多經驗咪又係柒全場
底薪我可
你唔放畀佢點成長 今年繼續操死curry咪搞到curry效率都跌埋一份 最後連playoffs都入唔到
老嗰批只會一路跌watt 後生嗰批先有可能一路進步
上季正選net rating頭幾 唔想放畀後生交學費都叫可以理解 今季班後生作用幾大大家有目共睹啦 仲死攬死靠班老野冇意義架
金塊贏硬咁濟 今年仲有d jordan
痴線,自己竇唔笑得湖人被橫掃出局,咁唔鍾意睇到,就未入嚟。
大乜鬼破立
成隊得wiggins叫做有少少價值
根本連大清自己都變老無哂態
黎緊一係疊埋心水比古仔做第一發動點 無限出手權
唔係都唔洗諗架啦
cls 係想klay射返個態返嚟
入到playoff有4場quota慢慢射啦
攞playin生死戰1場quota玩啲咁的野
利益共同體

擲到6果陣四爺威到盡都係射波球球中;仆真係可以撕破防線;同埋Curry比人mark實會有另一個突破點

擲到1果仆起碼個技能包多少少嘢用
明明係帶到tank之後交易晒之後幾個入all star
又唔洗吹lbj 根本佢見到隊波結構開始浸船 就搵人組隊
mpj
咁勇迷依家睇咩好
重點唔係底唔底薪而係Kerr點出
Kerr搞事既底薪都可以場均出30分鐘
波叔過黎先變第2隊波
下年KT就算肯底薪都唔可以留佢 留佢打後備都會霸住出手同球權

快啲續約毛古以佢地做核心重建

要減少curry持球同上場時間 等佢保留體力打第4節 最好一場25分
但係佢證明到自己有能力可以帶住班後生

when? & Who?
mpj撚有打過勇咩

下個PO頭放呢兩張算啦
40歲打到依個統治力 望到curry 依家已經跌到咁
鍾意curry同時 真係好佩服lbj
下? 首先笑9你湖7同會睇多你4場有咩必然關係?

呢啲垃圾懸殊波 唔會睇啦,不過你湖打多4場就收皮可能性咁高就梗係要繼續笑9你啦

靠球證嘅垃圾隊,咁先岩岩好入到季後賽,仲要衝入黎7,唔笑你笑邊個?
champ過先可以落場 因為唔知你夠唔夠料
冇話唔笑得當然可以笑,我都係鍾意入嚟笑柒下你地今日咁撚柒呀傻系湧狗 見撚到你地三老臨老過唔撚到世再加埋隻黑氣石保羅狗一齊死 真係好撚開心 得唔得呀?
其實kuminga夠料擔大旗咩,覺得佢上限最多係三當家料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞