(2023-24 23-24之亂) 金州勇士球迷討論區(276)Golden State Warriors

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
而家唔會啦 等魔術出手搶佢啦
我講係場上見唔到佢天賦有講到咁高你實睇唔到㗎
佢打得差我都冇屌過啦
使唔使咁敏感起鋼
進攻板斧太少
又唔穩定
我係因為你成日喺度屌啲年青球員屌到我認得你個名
魔術表示我有PLAYOF打喎

唔得閒搞呢D嘢
PLAYOFF

TYPO
板斧唔算少, 係3分爭d, 中投其實幾準
但唔穩定係真, 佢今個暑假目標應該要係每日練幾百球post
你條撚樣成日喺度講埋嗰啲咩唔使畀年輕球員上場時間都可以成長到呢啲戇鳩嘢
咁都叫起鋼
純粹想知你所講嘅天賦係咩標準, 以後同你溝通都容易啲
嚟個真 古仔剷籃係可以
但係射術要改善
射到PG Kawhi Tatum 咁就差唔多
隊波其實都係得番幾年,無咗curry應該淨番本地球迷睇,仲要搬埋球場搞到個氣氛都唔及以前咁好,嚟睇波嗰啲大多數係有錢佬勝利球迷,可以預見curry一退役隊波就正式宣佈收皮
算啦 勇士三老一齊打波等退休算啦
佢地三個都想係埋一隊
邊有老人家想比人嫌棄 始終付出咁多
佢季中仲撐緊上季Kerr用two way
應該係上季嘅事啦?
俾埋庫狗條片講毛防守有幾差冇得上
又話庫狗不嬲對毛有偏見
所以其實都可預見老細會割禾青, 賺埋curry水尾就走
咁就唔好要高薪 阻住球隊發展
肯讓位退居後備,其實個個都歡迎
蝕本生意搵鬼做
緊係用最低成本繼續用curry搵錢
上年KLAY 對湖人GAME SIX嗰一場同今日呢場根本冇分別
我潮撐咗GSW三十年

我估我撐湧時呢度有唔少人都未出世
猢人 太陽 快艇 帝王(tentative)
幾支同組對手全部都入到playoff,

得我勇入唔到

唔認廢都唔得啦
咁都好正常 唔係本地人好難陪隊波走過低谷 見到其他隊明星 你又中意既 又會跟住轉會 勇呢幾年贏得多 自然吸引到更加多人
TBF,庫狗今年對毛弟持平even小撐
笑死,隊波廢撚到
講真 好多勇迷都只係迷curry.
18年唔係傻鳩Jr 你隊宇宙勇有撚得橫掃咩 咁快唔記得1個人帶住班垃圾打撚到點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞