青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
我下次早機訓少d坐N車算,天未光應該唔會塞掛
一講到收錢就積極到不行
第一步都未做好就行第二步
幾進取

雙向收錢又唔收多d
都唔明咁急做乜

弱智做弱智野
笑左,係大欖轉車站上車5分鐘未行過
好心取消咗佢啦!攪到人哋撘飛機遲晒大到趕頭趕命係咪玩鳩香港市民,擺到明當初單向收費就係為咗唔好塞死入機場方向,而家咪睇到效果囉塞死晒!
屌佢老母, 返9 點宜家仲係條橋度塞緊

老細
在凌 晨零時,青嶼幹線大嶼山及馬灣收費廣場所有行車線將會暫時封閉約兩分 鐘,以便重新設定收費系統,我們預計有關安排對交通方面影響不大,惟 駕駛人士必須遵照現場營運商人員的指示。在收費系統完成設定後,青嶼 幹線即會全面實施雙向收費安排,即按每一

正苦份文件

在凌 晨零時,青嶼幹線大嶼山及馬灣收費廣場所有行車線將會暫時封閉約兩分 鐘,以便重新設定收費系統,我們預計有關安排對交通方面影響不大,惟 駕駛人士必須遵照現場營運商人員的指示。在收費系統完成設定後,青嶼 幹線即會全面實施雙向收費安排,即按每一

正苦份文件

個兩分鐘唔大

正苦份文件

係琴晚停兩分鐘影響不大朝早理撚得你

塞到噤

正式宣布屯元天人以後唔使搭巴士
在座各位都是賤民
高官們話知你
個尾塞返入屯門

利申:係隔離線望到 笑撚到喊
條龍完全見唔到尾 都唔知塞到幾時
佔領青馬橋正式開始
屌你老母 諗出嚟條友係咪on9

直頭玩鳩香港航空玩鳩市民玩鳩返工嘅人

正苦份文件

港共運吉處青馬管制區冚家剷都似
我下次早機訓少d坐N車算,天未光應該唔會塞掛

少年你太天真

唔撚係掛我諗住坐4:35個班N23 會唔會6點都到唔到機場?

正苦份文件

個兩分鐘唔大

究竟邊個智者諗
幾時都話政府先係港毒源頭,幾個鐘就勁過佔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞