青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
[quote]一早推多d auto toll 同8仔/visa payment 咪快好撚多囉。
垃圾政府科技[/quote

政府做野唔洗你教
一早推多d auto toll 同8仔/visa payment 咪快好撚多囉。
垃圾政府科技

好撚羨慕人哋國家全auto toll
完全無收費亭
屌你老母香港政府

如果強制Autotoll,我估好快會出Electronic road pricing

但中間consult已經唔知收咗幾多億

用"Autotoll"呢個字指ETC已經夠戇鳩

自動屌肺
一早推多d auto toll 同8仔/visa payment 咪快好撚多囉。
垃圾政府科技

完全無收費亭
屌你老母香港政府

Open road tolling係要靠 license plate reader, ETC有啲設計有"收費亭"都可以照唔減速高速通過

之前澳洲坐車見係有多個toll sensor/reader
成條toll暢通無阻
想問下屯門市中心去機場
點樣最快?
原先諗住搭A車
依家可以點

搭地鐵囉
想問下屯門市中心去機場
點樣最快?
原先諗住搭A車
依家可以點

依家一定係全程用鐵
無錢找20蚊就收多5蚊 fatfat

你覺得以香港人性格,唔找埋果5蚊會開車?
拉手制啦

好撚正確
第度搞到咁樣實有人引咎辭職
想問下屯門市中心去機場
點樣最快?
原先諗住搭A車
依家可以點

西鐵 南昌>東涌> S1
想問下屯門市中心去機場
點樣最快?
原先諗住搭A車
依家可以點

坐西鐵去南昌,再轉東涌線

窒到痴左線
西鐵壞埋就
陰謀論

塞塞下又要市民課金起多條橋

政苦:為解決屯門公路塞車問題,決定會係屯門公路實施收費以減低車流量

...
香港咁多chokepoint其實公路真係要做收費道路, 唔使市區ERP
正苦好波,又成功逼到我聽日企狗鐵返工
垃圾政府科技

完全無收費亭
屌你老母香港政府

Open road tolling係要靠 license plate reader, ETC有啲設計有"收費亭"都可以照唔減速高速通過

之前澳洲坐車見係有多個toll sensor/reader
成條toll暢通無阻

2017年重咁多人收收費

人地去plan緊去火星啦屌
想問下屯門市中心去機場
點樣最快?
原先諗住搭A車
依家可以點

依家一定係全程用鐵

如果鐵依個時候衰堆就好睇囉

窒到痴左線

仲搭的士,個標點計
垃圾政府科技

完全無收費亭
屌你老母香港政府

如果強制Autotoll,我估好快會出Electronic road pricing

但中間consult已經唔知收咗幾多億

用"Autotoll"呢個字指ETC已經夠戇鳩

自動屌肺

外國一個大龍門架, 80Km照過已經收左錢
想問下屯門市中心去機場
點樣最快?
原先諗住搭A車
依家可以點

依家一定係全程用鐵

跟住到鳩鐵D trainee 攪鳩爛個 訊號system 完
如果依個時候狗鐵都壞就...

窒到痴左線

仲搭的士,個標點計

我諗剩係條橋都跳左七八下
如果依個時候狗鐵都壞就...

佔領機場!

窒到痴左線

仲搭的士,個標點計

去到機場應該過300

窒到痴左線

你等左幾耐 我係你前便

真係未試過咁窒,我搭十一點三機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞