青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
屌D官反應係咪咁撚慢, 見到唔對路拿拿林取消變返單向收費啦, 解決辦法就係唔撚理由佢塞?

如果而家取消,之後就到比人收咗錢果啲屌

15蚊同塞一個鐘以上,我相信大部分人都唔介意豪俾政府

你咁睇得起香港人

首先的士狗同搵食車要搵錢,$15蚊定一個鐘緊要D?
私家車$15都豪唔起就食屎啦
巴士就冇SAY,貴定平都係咁過
屌佢老母,依加係架E21肚痛緊。

爆出黎啦

mola mola 有冇膠袋?

召喚英德潮文

係收費廣場落車攪掂佢啦
而家喺禁區食緊早餐,身邊個個屌緊政府

巴打咁都趕得切
係廁所爆緊石表示好爽

巴打們夾緊屎眼
而家喺禁區食緊早餐,身邊個個屌緊政府

趕得切? 咁都好D

Touch wood 趕到
塞完未
其實做香港人真係好撚辛苦
有朋友話佢個frd 遲左少少出門口, 諗住計到啱啱好到機場checkin, 點知頭先話好似趕唔到班機

諗起之前有個post,話人提早兩個鐘到機場係on9

一講到收錢就積極到不行
第一步都未做好就行第二步
幾進取

你夠膽咪唔好入機場
屌D官反應係咪咁撚慢, 見到唔對路拿拿林取消變返單向收費啦, 解決辦法就係唔撚理由佢塞?

你咁睇得起香港人

事實上就係咁,依家係唔夠錢找,肯定係因為個個都比$20,唔夠$5找,依家d人係$5都豪唔起
屯門搭船入東涌
屌你老母miss左班機
想知有無得賠

你老味係為人民著想就嗱嗱聲取消去啦! 點賠償就慢慢計啦!應變點解可以咁撚慢

差東廊同觀塘就全滿貫,地鐵又贏

gg
你老味仲未塞完

因車多關係,青嶼幹線往機場方向的交通擠塞。現時在青嶼幹線往機場方向的車龍龍尾已到汲水門大橋。市民請盡量使用公共運輸服務前往大嶼山及機場,預早計劃行程及預留充足的旅程時間,以免受到延誤。

又嚟料
屌佢老母,依加係架E21肚痛緊。

頂住呀巴打

準備係收費亭落車,應該痛廁所。

你咁睇得起香港人

事實上就係咁,依家係唔夠錢找,肯定係因為個個都比$20,唔夠$5找,依家d人係$5都豪唔起

辛苦返工塞撚曬車都係為揾錢,揾埋得果少少仲要豪比你仆街政府?

你咁睇得起香港人

收費亭冇錢找係司機錯? Goodest Logic
今日搭巴士去機場既人真係gg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞