青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
以後坐早機一定仆街

幫襯龜鐵囉

屯門撚點算

西鐵>東涌線>機場快線
全程個半鐘

屯門都還好 可以坐船
東北個d 都唔知點算
朝早 鐵又未必咁早開 巴士又即係仆街
上水個d行大欖汀九青馬食撚哂
仆街下星期早機

之前東涌線又壞,依家青馬又塞車,早幾日睇新聞hk express 又出事

去旅行第一關已經收皮

政府用心良苦
比市民可以去西九坐高鐵去上海
再搭返飛機返香港轉機

東涌線同青馬壞晒都無問題
唔焗你班人去坐鳩鐵點填返之前被罰嗰幾千萬數

你咁睇得起香港人

痴撚線,政府做錯野仲要普通人「豪」俾佢?

你俾左$15蚊都用左條路,仲想要人賠返俾你會唔會太ON9
塞到傻同$15蚊之間,我有錢揸私家車真係寧願唔塞車囉

你都戇尻尻
垃圾港豬就係你呢啲

關$15撚事呀,你做錯野我一蚊都俾多你啦
個撚個好似你咁,政府做乜撚都得呀

你都on99,用左條路想唔俾錢,你咪仲仆街
政府係仆街又好撚蠢,但唔代表市民因為咁就要放棄正常公民意識囉,你咁諗都唔好得過政府幾多咋仆街仔

乜撚叫用左唔俾錢呀,你弱撚智架,邊撚個講?
每個人行來回都係$30,法例規定$30,做乜撚要某啲人俾多? 屌你啦

政策就算ON9你都係要守架喎
就算真係朝早$15入,夜晚$30咁又有咩辦法,

咁唔順氣一係你就保留證據事後上法庭追返$15,一係咁撚本事你就入左大嶼山就以後唔好揸返架車出來

你覺得$1都唔豪得唔代表人人都要圍住你轉架,都唔知咁勞氣做乜鳩

紅字為經典垃閪圾港豬思維
真心問,其實係應該要幾多個收費亨先夠用?佢好似完全冇計過流量?

有朋友入左運輸署就係做呢D research,但似乎做完都係.......

運輸署叫你用其他路入機場喎
你條八婆仲好意思話香港人豪唔起
佔領全香港

正!式!啟!動!

以後坐早機一定仆街

幫襯龜鐵囉

屯門撚點算

西鐵>東涌線>機場快線
全程個半鐘

屯門都還好 可以坐船
東北個d 都唔知點算
朝早 鐵又未必咁早開 巴士又即係仆街
上水個d行大欖汀九青馬食撚哂

狗鐵開6點, 狗鐵未開時間應該唔塞掛

出現了

你咁睇得起香港人

痴撚線,政府做錯野仲要普通人「豪」俾佢?

你都戇尻尻
垃圾港豬就係你呢啲

政府係仆街又好撚蠢,但唔代表市民因為咁就要放棄正常公民意識囉,你咁諗都唔好得過政府幾多咋仆街仔

每個人行來回都係$30,法例規定$30,做乜撚要某啲人俾多? 屌你啦

咁唔順氣一係你就保留證據事後上法庭追返$15,一係咁撚本事你就入左大嶼山就以後唔好揸返架車出來

你覺得$1都唔豪得唔代表人人都要圍住你轉架,都唔知咁勞氣做乜鳩

係呀係呀,郁d話人港豬好撚威呀,咁你應該連地鐵都唔撚好搭啦柒頭,反正加價都係按規矩,唔應該豪俾MTR架

你都戇尻尻
垃圾港豬就係你呢啲

係呀係呀,郁d話人港豬好撚威呀,咁你應該連地鐵都唔撚好搭啦柒頭,反正加價都係按規矩,唔應該豪俾MTR架

你而家係話緊反加價啲人豪唔起呀
我有冇叫人唔撚好用條橋呀
搞清楚先啦

想問有咩其他道路?

宜家仲有冇得坐船入機場?
好想指住班膠官個頭 同佢地講你有冇腦架屌你老母

想問有咩其他道路?

拿拿拿, 有港豬澳大橋咪有路囉
都係你班友阻頭阻勢, 如果唔係一早起好啦
有乜方法解決?

出現了

出現了

又飛啦
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

起果幾個收費站要幾個月,政府真係唔死都無用

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
街坊舖士多仔都有八達通啦
有幾難整
屌!

係咪想焗人用autotoll

Auto toll 要收月費係咪香港獨有?
大陸個粵通卡都唔洗收,仲有折扣

日本ETC都係平過就咁比現金
咁先吸引到人用架on9政府

宜家個AUTOTOLL除左爽左十零秒之外完全冇優勢,仲要俾月費呢下真係ON9到無倫

紅隧個autotoll表示爽到0.5秒

紅隧autotoll 天下大伏

出現了

又飛啦

睇人仆街最開心
瀨車多 啲車會一夜之間多左咁多咩On9 真係當香港人弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞