青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
呢個政府係要俾外國人,支那人屌到反艇先識搞

我諗好快會取消雙向收費

遲早都要開雙向既咁 不過未整夠收費站就開始雙向收費真係好On9

無話遲唔遲早
係你政府驚收撚少左錢先搞獲咁既野
但你問心有幾多車係你青馬in,另一邊out丫
平時d私家車,搵食車,巴士,的士會唔會入完機場走返上大陸呀

條路都未開

屯赤同青馬係可以同時做單向回程先收錢,但政府為左驚有人番大陸一去冇回頭蝕左15蚊先搞埋d咁既濕鳩野

佢喺港豬澳門口加多個收費站咪ok
總之一離開大嶼山就收30
進入大嶼山唔使錢
如果係經港豬澳入就用飛仔有discount

正苦唔會搞港豬澳㗎,面子工程,同埋高官用會快啲,要塞佢地一定揀塞香港賤民喇!
聽收音機 啲市民好撚嬲
哇屌 過幾日要上機

早多兩個鐘差唔多

想問今朝係幾點開始塞

想坐頭班機場巴士入去

8點
等睇收工

收工搭乜好

不如諗下你收工個時間你落到車未

我諗好快會取消雙向收費

遲早都要開雙向既咁 不過未整夠收費站就開始雙向收費真係好On9

無話遲唔遲早

條路都未開

屯赤同青馬係可以同時做單向回程先收錢,但政府為左驚有人番大陸一去冇回頭蝕左15蚊先搞埋d咁既濕鳩野

進入大嶼山唔使錢

點解咁簡單既野都可以搞成咁

政府不嬲垃圾
讀咁多書都係屎片黎
香港咁耐有冇試過塞到咁

對上一次應該係屯門公路實施巴士線
香港咁耐有冇試過塞到咁

佔中都無塞啦
星期五朝早8點機 坐5點巴士入 避唔避到塞車?
屯門赤鱲角連接路同青馬太橋一樣收費咪唔洗雙向收費

點解唔係兩邊都回程收,係要雙向收一半

香港政府真係蠢撚過豬

因為之後港豬澳通左車就會有車入大嶼山行港豬澳離開香港,咁就唔洗俾$15
而家為咗嗰$15蚊就搞到大塞車

計埋啲婆媽數
賺多咗嗰啲咪又係一嘢倒咗落港豬噢同膠鐵
香港咁耐有冇試過塞到咁

一炮3響都無試過耐

對上好似已經係屯公火燒旅遊巴個次

搭鳩鐵啦
哇屌 過幾日要上機

早多兩個鐘差唔多

想問今朝係幾點開始塞

想坐頭班機場巴士入去

8點

8點汀九已經爆哂
應該要再早
香港咁耐有冇試過塞到咁

佔中都無塞啦

廢老:一定係佔中累事

我諗好快會取消雙向收費

無話遲唔遲早

條路都未開

進入大嶼山唔使錢

佢又驚收多人
如果佢唔用青嶼
由港豬澳去完機場即走嘅話
理論上係唔洗比青嶼果$15
政府夠種就咪撚理
民怨是這樣練成的
起條垃圾橋已經on9
呢加仲要乜都未起好就雙向夠哂白痴
哇屌 過幾日要上機

早多兩個鐘差唔多

想問今朝係幾點開始塞

想坐頭班機場巴士入去

8點

咁應該都OK既

BTW 垃撚圾政府 做親決策都係離地 屌你老母

搭鳩鐵啦

住上水 搭鳩鐵真係會快d?
哇屌 過幾日要上機

早多兩個鐘差唔多

想問今朝係幾點開始塞

想坐頭班機場巴士入去

8點

咁應該都OK既

BTW 垃撚圾政府 做親決策都係離地 屌你老母

屌完記得翻工啦
有朋友話佢個frd 遲左少少出門口, 諗住計到啱啱好到機場checkin, 點知頭先話好似趕唔到班機
個腦真係愛黎裝屎架
好似就塞完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞