青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
差唔多啦, 得四條人手

仲要有 d 廢老, 妹下妹下咁去搵錢俾
屯門赤鱲角連接路同青馬太橋一樣收費咪唔洗雙向收費

點解唔係兩邊都回程收,係要雙向收一半

香港政府真係蠢撚過豬

因為之後港豬澳通左車就會有車入大嶼山行港豬澳離開香港,咁就唔洗俾$15
而家為咗嗰$15蚊就搞到大塞車

港豬澳本身都要收錢啦屌

港豬澳同青馬條數係分開計
為左15蚊你話係唔係on9
是有心 就爆大鑊
就免費一日 解決擠塞先

不過垃圾支那港共 做錯咩都唔洗負責
咩都係反對派政治化,搞事,抹黑

成班人唔落地獄真係

前面比左錢個d:回水呀!!!

變返單向咪一樣都係30之嘛

前面入左去個d已經收左$15,咁你變返單向即係total收左之前d人$45,以香港人$1都同你計既心態,應該係返唔到轉頭

落車同佢嘈
差唔多啦, 得四條人手

仲要有 d 廢老, 妹下妹下咁去搵錢俾

又或者排到佢先慢吞吞咁摷錢仔

香港政府真係蠢撚過豬

因為之後港豬澳通左車就會有車入大嶼山行港豬澳離開香港,咁就唔洗俾$15

港豬澳本身都要收錢啦屌

電子道路收費吹咗幾多年
咩事情 搞咩塞到咁

冇爬文?

睇完文唔知入面咩情況 收費站點分配

四條人手 兩條auto

仆街啦咁

得四條人手

如果前面再炒埋車唔知會點呢
屌D官反應係咪咁撚慢, 見到唔對路拿拿林取消變返單向收費啦, 解決辦法就係唔撚理由佢塞?

如果而家取消,之後就到比人收咗錢果啲屌

15蚊同塞一個鐘以上,我相信大部分人都唔介意豪俾政府
屌佢老母,依加係架E21肚痛緊。

頂住呀巴打

爆出黎啦
屌D官反應係咪咁撚慢, 見到唔對路拿拿林取消變返單向收費啦, 解決辦法就係唔撚理由佢塞?

如果而家取消,之後就到比人收咗錢果啲屌

15蚊同塞一個鐘以上,我相信大部分人都唔介意豪俾政府

你咁睇得起香港人

香港政府真係蠢撚過豬

港豬澳本身都要收錢啦屌

電子道路收費吹咗幾多年

政腐: 因為你地拉布我地乜7都搞唔到

大撚獲

爆出黎啦

mola mola 有冇膠袋?
呢個政府係要俾外國人,支那人屌到反艇先識搞

我諗好快會取消雙向收費

跟本可以整好d收費亭先開雙向

夠膽死開得過6條亭
你話係唔係on9

3條行車線6個收費亭,仲要兩個係Autotoll
一架車停車繳費連找錢要10秒,仲要唔係比20蚊紙,係比完20蚊要找5蚊,
青馬大橋3條行車線,即係要車距10秒先有機會唔塞,你話有無可能車距10秒

高官:出九龍都係咁多個,咁入機場開返咁多個咪岩數

市民未適應姐
塞多一兩個月就慣

轉搭公共交通工具同早兩個鐘出門口咪得囉

有冇膠袋

爆出黎啦

mola mola 有冇膠袋?

召喚英德潮文

唔好爆呀巴打

聞到屎味

黎啦!黎啦!
而家喺禁區食緊早餐,身邊個個屌緊政府

聞到屎味

黎啦!黎啦!

而家喺禁區食緊早餐,身邊個個屌緊政府

趕得切? 咁都好D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞