青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
到呢d 年代都仲唔收八達通
肯收既今朝一定唔會塞
有冇人知依家情況如何
元朗要出港島返工,坐968經大欖o唔ok?

Google 大神話冇事

有冇source?

人地都寫明Google話,你想要乜source?

我意思Google上面可以用咩check
依單野實可以光速搞掂
影響到班外國旅客一定好快手
唔可以搞到機場

至少塞多幾日啦
跟住會搞掂
但唔會認錯
運輸署總運輸主任梁佩賢估計今次大塞車的原因,可能是駕駛人士還未熟習新安排,需要花時間搵現金及找錢。

叫你班仆街學比錢呀
繁忙時間過左成兩個鐘先順返
今晚收工睇怕又再黎料
聽日早機係咪唔洗諗坐a車?

睇下你有幾早啦, 你搭5, 6點個D車應該無咩問題?

9點半入到機場
咁坐膠鐵算
有冇人知依家情況如何

有冇source?

google map
有冇人知依家情況如何

有冇source?

你係咪弱智
到呢d 年代都仲唔收八達通
肯收既今朝一定唔會塞

明明城隧已經裝咗八達通
唔知點解唔裝埋
有冇人知依家情況如何

有冇source?

你係咪弱智

真心 ?
有冇人知依家情況如何

有冇source?

你係咪弱智

屌你 打地址再禁開始囉 你玩我咩
有冇人知依家情況如何

有冇source?

你係咪弱智

笑撚到我
希望塞到所有人都趕唔到飛機 個政府有排玩
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

起果幾個收費站要幾個月,政府真係唔死都無用
條青馬之前有冇試過full load?
希望塞到所有人都趕唔到飛機 個政府有排玩

旅行,出trip,貨運真係屌哂老母
運輸署總運輸主任梁佩賢估計今次大塞車的原因,可能是駕駛人士還未熟習新安排,需要花時間搵現金及找錢。

找錢都係司機既錯

收費亭冇錢找都係司機嘅錯
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通
有冇人知依家情況如何

有冇source?

你係咪弱智

笑撚到我

唔怪得比政府話司機問題啦
原來真係有弱智
佔領青馬
依家塞完未?
有冇人知依家情況如何

有冇source?

依家啲人就係懶撚到咁
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通

仲講咩創科,八達通呢d 十幾年野到而家都仲未全面使用
屌D官反應係咪咁撚慢, 見到唔對路拿拿林取消變返單向收費啦, 解決辦法就係唔撚理由佢塞?

如果而家取消,之後就到比人收咗錢果啲屌

15蚊同塞一個鐘以上,我相信大部分人都唔介意豪俾政府

你咁睇得起香港人

痴撚線,政府做錯野仲要普通人「豪」俾佢?

你俾左$15蚊都用左條路,仲想要人賠返俾你會唔會太ON9
塞到傻同$15蚊之間,我有錢揸私家車真係寧願唔塞車囉
依家塞完未?

塞完啦,剛過收費站,順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞