青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
如果趕唔到聽日班機 真係同香港正苦死過

鳩鐵is waiting for u

仲諗巴士咁勇敢

係青衣重見到d人上機場巴士 真勇敢 我都青衣站轉港鐵入

無上連登既後果,GG

仲諗巴士咁勇敢

無上連登既後果,GG

毒果同港台app一早就彈notification

我出post之後先有野彈 之前都已經唔知幾多人奶左野
陰謀論

塞塞下又要市民課金起多條橋
港豬
我下次早機訓少d坐N車算,天未光應該唔會塞掛

少年你太天真

唔撚係掛我諗住坐4:35個班N23 會唔會6點都到唔到機場?

個半鐘想入到機場

利申星期三坐機場快綫,港豬

N23 係九龍要兜足一個鐘先至上公路,再計埋青馬塞車,預兩個鐘啦
個個都塞車, 唔通個個都塞車咩?
又逼人搭西鐵
在凌 晨零時,青嶼幹線大嶼山及馬灣收費廣場所有行車線將會暫時封閉約兩分 鐘,以便重新設定收費系統,我們預計有關安排對交通方面影響不大,惟 駕駛人士必須遵照現場營運商人員的指示。在收費系統完成設定後,青嶼 幹線即會全面實施雙向收費安排,即按每一

正苦份文件

人地講暫停果2分鐘無影響呀

仲諗巴士咁勇敢

11點飛機個d

留名睇野
陰謀論

起多條鏥土路專用橋就啱,分左東涌線d車去新在橋,九龍至欣澳雙複軌
過咗大欖
汀角橋口彎位
仲有荃灣嗰堆

仲諗巴士咁勇敢

無上連登既後果,GG

毒果同港台app一早就彈notification

無可口非,連登既報道更全面
一早推多d auto toll 同8仔/visa payment 咪快好撚多囉。
垃圾政府科技
咩事情 搞咩塞到咁

冇爬文?

睇完文唔知入面咩情況 收費站點分配

四條人手 兩條auto
我下次早機訓少d坐N車算,天未光應該唔會塞掛

少年你太天真

唔撚係掛我諗住坐4:35個班N23 會唔會6點都到唔到機場?

起碼我今朝坐N車無事先
陰謀論

濕鳩議員: 建議興建第二條XX穚 / 隧道

Yes!
陰謀論

政苦:為解決屯門公路塞車問題,決定會係屯門公路實施收費以減低車流量
過咗大欖
汀九橋口彎位
仲有荃灣嗰堆
咩事情 搞咩塞到咁

冇爬文?

睇完文唔知入面咩情況 收費站點分配

四條人手 兩條auto

夠膽話行個個撚人 弱柒智架屌佢老味
一早推多d auto toll 同8仔/visa payment 咪快好撚多囉。
垃圾政府科技

好撚羨慕人哋國家全auto toll
完全無收費亭
屌你老母香港政府
幾時會塞到車龍連接到大欖隧道同屯鈴

其中一個自助收費壞左,有兩個收銀阿姐頂唔順你班司機一齊SL
垃圾政府科技

八達通一早就應該啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞