青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
塞撚到屯門公路

用屎忽諗野既後果

人地只求收錢、塞唔塞系另一回事

系你老母臭閪
今晚放工再塞過啦

又飛啦

睇人仆街最開心

應該無得claim啦,又唔係壞機,如果成機人都黎唔到就有得講姐,家陣其他人黎到,係你黎唔到

多數無得CLAIM
政府唔認錯 係保險公司眼中就只會變成"普通"塞車

冇架啦,冇人認頭係意外保險點會賠

同政府打民事

打官司貴定機票貴

試下小額錢債
Claim 運輸署

出現了

又飛啦

睇人仆街最開心

應該無得claim啦,又唔係壞機,如果成機人都黎唔到就有得講姐,家陣其他人黎到,係你黎唔到

多數無得CLAIM
政府唔認錯 係保險公司眼中就只會變成"普通"塞車

冇架啦,冇人認頭係意外保險點會賠

同政府打民事

打官司貴定機票貴

要告最大機會係公司要坐飛機嗰班,仲要撞正星期一朝早
塞到去大欖隧道入口
唔講仲以為幾百車相撞

諗起呢段片
https://www.youtube.com/watch?v=U7yv-0nIaAY

算得d乜
塞到去大欖隧道入口
唔講仲以為幾百車相撞

諗起呢段片
https://www.youtube.com/watch?v=U7yv-0nIaAY

算得d乜

原來源頭係政府

可恥
想問下聽日下午3點鐘機 12點到機場 諗緊搭巴士定狗鐵

12點就唔怕啦

早機就話姐

12點就唔怕啦

早機就話姐

我驚塞到中午 預11點出門口

怕咩丫, 你睇而家咩都塞完
唔撞正上下繁就無事
塞到去大欖隧道入口
唔講仲以為幾百車相撞

諗起呢段片

算得d乜

原來源頭係政府

可恥

大先知英國人周融
不過估錯左係政府自爆
希望塞到所有人都趕唔到飛機 個政府有排玩

旅行,出trip,貨運真係屌哂老母

我想知如果係d官趕唔切飛機會點

官搭直升機啦

啲官放假去旅行呢
就抵撚死

今日陳謬波飛港龍都好遲先到機場
諗吓放工邊條線塞啦
諗吓放工邊條線塞啦

留名睇屯公青馬大欖老龍全部塞撚晒
嚟個大癱瘓冚家鏟
諗吓放工邊條線塞啦

留名睇屯公青馬大欖老龍全部塞撚晒
嚟個大癱瘓冚家鏟

搭船去愉景灣轉巴士穩陣
22號8點2要飛
仲搭唔搭e33好
幾個收費亭就玩撚到你班港豬媽媽聲
我係政府高官真係會忍唔住笑
今日屌二句
第二日咪太陽照常升起
22號8點2要飛
仲搭唔搭e33好

今晚去訓機場啦

好慘或者可以早一日入東涌住酒店,第朝斯斯然去機場
立法會交通事務委員會主席陳恒鑌表示,今早致電運輸署署長商討事件,對方表示明早會開放多兩個收費亭以作紓緩。陳恒鑌則認為工程未完成前,應叫停新收費安排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞