青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
呢個政府係要俾外國人,支那人屌到反艇先識搞

我諗好快會取消雙向收費

遲早都要開雙向既咁 不過未整夠收費站就開始雙向收費真係好On9

無話遲唔遲早
係你政府驚收撚少左錢先搞獲咁既野
但你問心有幾多車係你青馬in,另一邊out丫
平時d私家車,搵食車,巴士,的士會唔會入完機場走返上大陸呀

我諗好快會取消雙向收費

跟本可以整好d收費亭先開雙向

夠膽死開得過6條亭
你話係唔係on9

3條行車線6個收費亭,仲要兩個係Autotoll
一架車停車繳費連找錢要10秒,仲要唔係比20蚊紙,係比完20蚊要找5蚊,
青馬大橋3條行車線,即係要車距10秒先有機會唔塞,你話有無可能車距10秒

高官:出九龍都係咁多個,咁入機場開返咁多個咪岩數

窒到痴左線

仲搭的士,個標點計

去到機場應該過300

渣tesla既朋友點算?塞到無電

熄冷氣

報警搵人接走算

窒到痴左線

仲搭的士,個標點計

我諗剩係條橋都跳左七八下

好慘

跳多幾次就跳得好慢架啦

我諗好快會取消雙向收費

遲早都要開雙向既咁 不過未整夠收費站就開始雙向收費真係好On9

無話遲唔遲早

條路都未開
留名睇趕唔到飛機
仲話搞到12月
成事不足敗事有餘

窒到痴左線

你等左幾耐 我係你前便

真係未試過咁窒,我搭十一點三機

11點3

我諗好快會取消雙向收費

夠膽死開得過6條亭
你話係唔係on9

一架車停車繳費連找錢要10秒,仲要唔係比20蚊紙,係比完20蚊要找5蚊,
青馬大橋3條行車線,即係要車距10秒先有機會唔塞,你話有無可能車距10秒

市民未適應姐
塞多一兩個月就慣

轉搭公共交通工具同早兩個鐘出門口咪得囉

我諗好快會取消雙向收費

夠膽死開得過6條亭
你話係唔係on9

市民未適應姐
塞多一兩個月就慣

轉搭公共交通工具同早兩個鐘出門口咪得囉

再加埋價咪小d車
聽收音機話塞到去屯門三聖
痴撚線

我諗好快會取消雙向收費

夠膽死開得過6條亭
你話係唔係on9

叫人車距2秒已經難啦, 仲10秒
一早推多d auto toll 同8仔/visa payment 咪快好撚多囉。
垃圾政府科技

好撚羨慕人哋國家全auto toll
完全無收費亭
屌你老母香港政府

Open road tolling係要靠 license plate reader, ETC有啲設計有"收費亭"都可以照唔減速高速通過

之前澳洲坐車見係有多個toll sensor/reader
成條toll暢通無阻

係上面起個龍門架
有幾部相機,過唔到即影
有d有出有入龍門架,收集埋中間分段時間,快過指定時間即係閣下超速,會開告票

Sydney harbour bridge 用左半年起左五個新龍門架,香港

我諗好快會取消雙向收費

無話遲唔遲早

條路都未開

屯赤同青馬係可以同時做單向回程先收錢,但政府為左驚有人番大陸一去冇回頭蝕左15蚊先搞埋d咁既濕鳩野

乜依家c9都可以做局長,有幾多人會咁on9
有高官出黎回應未
屌 塞都算 塞到車都無得上
連登仔去做局長都得啦
有高官出黎回應未

高官: 半山 / 西九返中環: 大致暢順
黎緊禮拜尾搭夜機會唔會都仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞