青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
仲塞緊?
你老味仲未塞完

因車多關係,青嶼幹線往機場方向的交通擠塞。現時在青嶼幹線往機場方向的車龍龍尾已到汲水門大橋。市民請盡量使用公共運輸服務前往大嶼山及機場,預早計劃行程及預留充足的旅程時間,以免受到延誤。

港人又可以試下去機場個程既時間,仲長過搭飛機個程
仲塞緊?

等到通返等幾個鐘又到收工時間
今日搭巴士去機場既人真係gg

貨運個班都仆街啦
塞下都唔係唔好既 等一班以為乜都唔關自己事既人 感受下政府既規劃終於影響到佢
屌D官反應係咪咁撚慢, 見到唔對路拿拿林取消變返單向收費啦, 解決辦法就係唔撚理由佢塞?

如果而家取消,之後就到比人收咗錢果啲屌

15蚊同塞一個鐘以上,我相信大部分人都唔介意豪俾政府

你咁睇得起香港人

首先的士狗同搵食車要搵錢,$15蚊定一個鐘緊要D?
私家車$15都豪唔起就食屎啦
巴士就冇SAY,貴定平都係咁過

事實上就係咁,依家係唔夠錢找,肯定係因為個個都比$20,唔夠$5找,依家d人係$5都豪唔起

收費亭冇錢找係司機錯? Goodest Logic

條友話d人$15都豪唔起嘛,咁按佢個邏輯係$5都豪唔起,如果個個唔找錢係唔會咁塞
咁收費亭當然係有問題
你老味仲未塞完

因車多關係,青嶼幹線往機場方向的交通擠塞。現時在青嶼幹線往機場方向的車龍龍尾已到汲水門大橋。市民請盡量使用公共運輸服務前往大嶼山及機場,預早計劃行程及預留充足的旅程時間,以免受到延誤。

港人又可以試下去機場個程既時間,仲長過搭飛機個程

屯門-->機場 > 香港--->台灣
Yes!
等緊廢鐵黎料
放工點算
屌佢老母 終於番到工
等緊廢鐵黎料

由於通訊系統故障關係...
我下次早機訓少d坐N車算,天未光應該唔會塞掛

少年你太天真

唔撚係掛我諗住坐4:35個班N23 會唔會6點都到唔到機場?

今朝撘0505 N23 0620就到
有冇人 報告下 宜家 邊啲位置塞緊?
有朋友 今晚七點機 原本預五點去到
揸車 應該早幾多出發
放工點算

入係仆曬街
出係無問題

好似人火
放工點算

放工應該冇事

不過夠唔夠5蚊銀找錢又另一回事啦
班人真係無撚腦架,香港貴為一線城市,點解仲可俾呢班人管治香港架

香港俾呢啲人管治已有頗長時間,在很久之前,香港早就淪為三線了
揸車 應該早幾多出發

買埋個早餐好行啦
揸車 應該早幾多出發

買埋個早餐好行啦

揸車 應該早幾多出發

而家出發差唔多
揸車 應該早幾多出發

買埋個早餐好行啦

痴撚線
揸車 應該早幾多出發

仲揸車
機場快線啦
班人真係無撚腦架,香港貴為一線城市,點解仲可俾呢班人管治香港架

香港俾呢啲人管治已有頗長時間,在很久之前,香港早就淪為三線了

高層離地諗屎橋
中下層擦鞋附和
屌佢老母 終於番到工

唔知邊個話香港好細,你老味搭車番工放番都冇咗2,3粒鐘
揸車 應該早幾多出發

仲揸車
機場快線啦

通知佢先 應該未起身唔知咁大單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞