青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
有冇人 報告下 宜家 邊啲位置塞緊?
有朋友 今晚七點機 原本預五點去到
揸車 應該早幾多出發

仲揸車
機場快線啦

天才先渣車
揸車 應該早幾多出發

邊度出發先
放工點算

放工應該冇事

不過夠唔夠5蚊銀找錢又另一回事啦

收費站係咪無八達通?
班人真係無撚腦架,香港貴為一線城市,點解仲可俾呢班人管治香港架

無腦但勝在夠聽話
揸車 應該早幾多出發

仲揸車
機場快線啦

通知佢先 應該未起身唔知咁大單

俾多少少錢,同你朋友搭機鐵啦
屌D官反應係咪咁撚慢, 見到唔對路拿拿林取消變返單向收費啦, 解決辦法就係唔撚理由佢塞?

如果而家取消,之後就到比人收咗錢果啲屌

15蚊同塞一個鐘以上,我相信大部分人都唔介意豪俾政府

你咁睇得起香港人

首先的士狗同搵食車要搵錢,$15蚊定一個鐘緊要D?
私家車$15都豪唔起就食屎啦
巴士就冇SAY,貴定平都係咁過

事實上就係咁,依家係唔夠錢找,肯定係因為個個都比$20,唔夠$5找,依家d人係$5都豪唔起

收費亭冇錢找係司機錯? Goodest Logic

條友話d人$15都豪唔起嘛,咁按佢個邏輯係$5都豪唔起,如果個個唔找錢係唔會咁塞
咁收費亭當然係有問題

兩句都係我講,但唔係雙重標準
有人話如果聽日又取消返又會有人嘈俾左$15丫嘛
但係規矩今日係咁而你又俾左錢又用左條路,有咩好嘈
但係正常司機唔會為呢少少錢嘈掛,大欖貴咁撚多都要塞死仲會有人理俾多左$15係條友ON9,唔應該有人會咁嘈

同你有錢俾但冇錢找係另一回事,可以用$15過o既路我做咩要因為你冇錢找而要用$20過?
今日搭巴士去機場既人真係gg

貨運個班都仆街啦

搭飛機去旅行個d真係喊出黎,如果搭的士直頭暈低都似,比300幾蚊但去唔成旅行
依家順過乜,運輸處9噏

撘緊的士,收費過晒
揸車 應該早幾多出發

仲揸車
機場快線啦

通知佢先 應該未起身唔知咁大單

俾多少少錢,同你朋友搭機鐵啦

咪係, 飛的去九龍/香港站轉機鐵好過

貨運個班都仆街啦

搭飛機去旅行個d真係喊出黎,如果搭的士直頭暈低都似,比300幾蚊但去唔成旅行

的士佬:咁塞法我仲慘過你啦
揸車 應該早幾多出發

買埋個早餐好行啦

痴撚線

真,touchwood 唔知邊度有P牌女司機炒大獲條路又收皮
揸車 應該早幾多出發

買埋個早餐好行啦

痴撚線

真,touchwood 唔知邊度有P牌女司機炒大獲條路又收皮

陣間黨鐵壞一壞訊號就真係游水入去機場
青嶼幹線實施雙向收費後第一個工作日,機場方向出現嚴重擠塞,車龍一度塞至屯門三聖,目前仍然去到小欖。大欖隧道往九龍方向目前實施間歇性封閉。運輸署總運輸主任梁佩賢呼籲入機場的市民盡量使用公共運輸服務,或使用其他道路,若果要行走青嶼幹線,要盡早預備繳費。她估計,今次擠塞是司機不熟習新安排,要花時間搵現金及找錢

屌你老母政府好波 錯都唔撚認

又唔關政府事 好波呀
揸車 應該早幾多出發

買埋個早餐好行啦

痴撚線

一陣老鐵都收埋皮就
屯門果班窮閪
隔離走佢地岩架啦

係,窮閪邊有資格講咁多野。👍👍😂😂
青嶼幹線實施雙向收費後第一個工作日,機場方向出現嚴重擠塞,車龍一度塞至屯門三聖,目前仍然去到小欖。大欖隧道往九龍方向目前實施間歇性封閉。運輸署總運輸主任梁佩賢呼籲入機場的市民盡量使用公共運輸服務,或使用其他道路,若果要行走青嶼幹線,要盡早預備繳費。她估計,今次擠塞是司機不熟習新安排,要花時間搵現金及找錢

又唔關政府事 好波呀

千錯萬錯, 總之政府無錯
屌, 同支那一鳩樣

貨運個班都仆街啦

的士佬:咁塞法我仲慘過你啦

塞返出黎都交更了
成件事源於大白象港珠澳工程
今次有冇機會煲得起班唔理政治嘅中產

太睇得起啲港豬喇
拉政治犯坐監: 港豬➡️星期日和理非嘉年華 唱完今天我完星期一準時返工
大白象搞到主要幹道瀨晒屎: 港豬➡️好慘慘呀好嬲嬲呀返工遲到喇𨳒政府老母 ➡️星期二繼續照常返工,不過早一個鐘出門口

港共政府: WFC

又唔關政府事 好波呀

到底要幾ON9先講得出司機唔識搵現金
過其他隧道咪又係要俾錢, 又唔見會咁樣
現在什麼情況
政府夠種就咪撚理
民怨是這樣練成的
起條垃圾橋已經on9
呢加仲要乜都未起好就雙向夠哂白痴

民怨又點

又唔關政府事 好波呀

千錯萬錯, 總之政府無錯
屌, 同支那一鳩樣

呢啲仆街運輸主任,係咪應該要集體屌尻佢,講野仲經唔經大腦,民憤已經咁撚大架啦,仲要講埋啲咁撚蠢既野?
有冇人知依家情況如何
元朗要出港島返工,坐968經大欖o唔ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞