青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
咩事情 搞咩塞到咁

冇爬文?

睇完文唔知入面咩情況 收費站點分配

四條人手 兩條auto

偉大設計
明天入機場做野手,係咪搭機鐵好d呢
正式宣布屯元天人以後唔使搭巴士

重返97前日塞3粒鐘狀態

遲D屯門機場海底隧道通就好D嫁啦

2019通車未
咩事情 搞咩塞到咁

冇爬文?

四條人手 兩條auto

偉大設計

真係痴線,好心就等開番中間三條線之後,一次過開9條線

收遲幾個月會死咁
咩事情 搞咩塞到咁

冇爬文?

四條人手 兩條auto

夠膽話行個個撚人 弱柒智架屌佢老味

條備用線塞到咁撚樣都唔開
會唔會係得個殼係到乜柒都無做樣
咩事情 搞咩塞到咁

冇爬文?

四條人手 兩條auto

偉大設計

真係痴線,好心就等開番中間三條線之後,一次過開9條線

班仆街個腦裝屎咖
印象中好似初初通車嗰陣都係雙向收費,之後先轉咗做出去先收錢
在凌 晨零時,青嶼幹線大嶼山及馬灣收費廣場所有行車線將會暫時封閉約兩分 鐘,以便重新設定收費系統,我們預計有關安排對交通方面影響不大,惟 駕駛人士必須遵照現場營運商人員的指示。在收費系統完成設定後,青嶼 幹線即會全面實施雙向收費安排,即按每一

正苦份文件

人地講暫停果2分鐘無影響呀

林鄭:「無影響呀,我搭直升機好快就到」
咩事情 搞咩塞到咁

冇爬文?

四條人手 兩條auto

偉大設計

壓力測試
45分鐘後 出到荃灣啦
一早推多d auto toll 同8仔/visa payment 咪快好撚多囉。
垃圾政府科技

好撚羨慕人哋國家全auto toll
完全無收費亭
屌你老母香港政府

如果強制Autotoll,我估好快會出Electronic road pricing

但中間consult已經唔知收咗幾多億
屌你老未重戇鳩過英國交通政策
笑到收唔到聲
在凌 晨零時,青嶼幹線大嶼山及馬灣收費廣場所有行車線將會暫時封閉約兩分 鐘,以便重新設定收費系統,我們預計有關安排對交通方面影響不大,惟 駕駛人士必須遵照現場營運商人員的指示。在收費系統完成設定後,青嶼 幹線即會全面實施雙向收費安排,即按每一

正苦份文件

人地講暫停果2分鐘無影響呀

小學雞都識啦,烚一隻蛋2分鐘,烚100隻都係2分鐘,想呃我?
一早推多d auto toll 同8仔/visa payment 咪快好撚多囉。
垃圾政府科技

完全無收費亭
屌你老母香港政府

Open road tolling係要靠 license plate reader, ETC有啲設計有"收費亭"都可以照唔減速高速通過
印象中好似初初通車嗰陣都係雙向收費,之後先轉咗做出去先收錢

之後話咩得一條路入去唔洗出入都收一次錢先轉單向話會快D丫麻

搭巴士啦
其實係咪垃圾政府高估左班友
以為好多人用自動付款比錢
45分鐘後 出到荃灣啦

唔啱到愉景 又係45分鐘
咩事情 搞咩塞到咁

冇爬文?

四條人手 兩條auto

夠膽話行個個撚人 弱柒智架屌佢老味

一睇就知係d連車牌都無既女人諗啦

搭巴士啦

再提早四粒鐘出門口
Yes!
垃圾政府科技

完全無收費亭
屌你老母香港政府

如果強制Autotoll,我估好快會出Electronic road pricing

但中間consult已經唔知收咗幾多億

用"Autotoll"呢個字指ETC已經夠戇鳩
想問下屯門市中心去機場
點樣最快?
原先諗住搭A車
依家可以點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞