青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
真係好垃圾 啲官永遠只識用屎忽諗嘢
沙田撚搭A41最方便

佢老尾唔係要搭西鐵轉機鐵咁on9啊..

9點-10點呢段時間好似都奶嘢㗎喎
屌你老母 推撚爆佢
立法會交通事務委員會主席陳恒鑌表示,今早致電運輸署署長商討事件,對方表示明早會開放多兩個收費亭以作紓緩。陳恒鑌則認為工程未完成前,應叫停新收費安排

兩個有撚用

撚狗咁撚香港人 再嘈我摺多兩個呀
沙田撚搭A41最方便

繁時定必奶嘢 呢個星期你都係打定輸數
真係好垃圾 啲官永遠只識用屎忽諗嘢

塞車就叫你坐港鐵,港鐵壞就叫你坐巴士,兩樣都中死鳩梗就叫你預留更多交通時間
諗起收工入屯門又塞多次就想笑
其實原本設計係雙向收費,只不過以前得一條路出入,就廢事兩邊收費咁麻煩。

而家攪到咁塞係收費亭數目太少,加上d人未習慣

咁都要幫個政府兜?
沙田撚搭A41最方便

繁時定必奶嘢 呢個星期你都係打定輸數

我下禮拜三飛

下禮拜都搞唔撚好就麻煩

攞住個gip轉幾程地鐵...

買定飯盒食差唔多
政府野真係好撚柒

一諗屯門人閪起塊臉 又要屌又要搭個樣
唔得啦我真係好想笑
立法會交通事務委員會主席陳恒鑌表示,今早致電運輸署署長商討事件,對方表示明早會開放多兩個收費亭以作紓緩。陳恒鑌則認為工程未完成前,應叫停新收費安排

兩個有撚用

其實都好撚好笑
如果聽日可以係入機場就多兩個收費亭
咁點解今日就唔開
點解今日知出事都唔即開

兩個有撚用

其實都好撚好笑
咁點解今日就唔開
點解今日知出事都唔即開

撚狗
其實原本設計係雙向收費,只不過以前得一條路出入,就廢事兩邊收費咁麻煩。

而家攪到咁塞係收費亭數目太少,加上d人未習慣

咁都要幫個政府兜?

宜家先知冇planning嘅咩?

兩個有撚用

其實都好撚好笑
咁點解今日就唔開
點解今日知出事都唔即開

lee個年代仲信政府會有好野做到出黎

運輸署叫你用其他路入機場喎

想問有咩其他道路?

有,搭飛機去機場

又係copy and paste
諗都唔諗就出街,呢個政府好野呀
一到九月班食屎家長車埋佢地仆街仔女
只會更塞

咪撚係 呢排啲暑假返工交通暢順到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞