青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
等睇塞到屯門市中心
如果趕唔到聽日班機 真係同香港正苦死過
共業
仆街, 星期三要飛, 已經打風,仲要理喱個鳩屎橋

機鐵

機鐵/東涌線轉S1啦
正式宣布屯元天人以後唔使搭巴士

重返97前日塞3粒鐘狀態

遲D屯門機場海底隧道通就好D嫁啦

唔好咁大聲呀
佢條路唔包屯門西繞道
即係話由深圳或者元朗天水圍,經屯赤轉去港豬噢/機場啲貨櫃車私家車全部要經屯門市中心嗰段屯門公路同皇珠路,龍富路,呢幾段路全部得兩線。佢一開我敢批屯門嘅交通起碼癱一半

10號幹線 > 屯門西繞道

佢條路而家都仲係商討中
屯赤遲一兩年就通車,呢條路傾完招標完起碼都唔會喺呢一兩年內發生架啦

屯赤一通大家隊哂落屯公,到時花生滿地瀉

爭抝接線后海灣幹線定青田路已經好無謂, 山邊就更加應該露天架空
9點番機場
呢家仲係青馬
而家公司得搭地鐵既人返到黎

我個度都係
Cap水緊要過你班市民

機鐵/東涌線轉S1啦

你覺得你有s1輪到你搭?

機鐵/東涌線轉S1啦

聽日S1條隊可能排成個鐘先上到車

鳩鐵is waiting for u
其實星期六個晚開始封個時都有d塞
青馬好心見到咁就依家宣佈今日免費清左d車先啦

咪撚on9啦,宜家政府就係俾你感受塞車嘅痛苦,等你習慣
以政府嘅logic,你唔想塞,咪搭機鐵東涌線囉(如果你啱啱係鐵路沿線地方)

最叻叻就係乜鳩都叫人用公共交通公具

紮營啦傻仔
一於聽運輸處講改用公共交通工具 問題就解決 政府好波
9點番機場
呢家仲係青馬

勤工molamola
9點番機場
呢家仲係青馬

你算什麼態度?平時公司對你都唔差
復興機鐵用呢招

塞到咁真係誇張呀!未見過..大欖隧道同屯公咁撚闊,之前又擴闊公程竟然一個雙向收費攪到前功盡廢,之前做咁多嘢都係多餘!
龍尾變返綠色
個post推到1001都似

鳩鐵is waiting for u

仲諗巴士咁勇敢
行路過去啦,屌
行路過去啦,屌

咪就係,唔應該怨人,路係人行出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞