青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
塞到中午
青嶼幹線實施雙向收費後第一個工作日,機場方向出現嚴重擠塞,車龍一度塞至屯門三聖,目前仍然去到小欖。大欖隧道往九龍方向目前實施間歇性封閉。運輸署總運輸主任梁佩賢呼籲入機場的市民盡量使用公共運輸服務,或使用其他道路,若果要行走青嶼幹線,要盡早預備繳費。她估計,今次擠塞是司機不熟習新安排,要花時間搵現金及找錢

屌你老母政府好波 錯都唔撚認

好野,冇野好賴,走去賴司機冇散錢比要找錢

千錯萬錯都唔撚係政府錯
各位手足 無追post 荃灣入深井係咪都塞到pk?
青嶼幹線實施雙向收費後第一個工作日,機場方向出現嚴重擠塞,車龍一度塞至屯門三聖,目前仍然去到小欖。大欖隧道往九龍方向目前實施間歇性封閉。運輸署總運輸主任梁佩賢呼籲入機場的市民盡量使用公共運輸服務,或使用其他道路,若果要行走青嶼幹線,要盡早預備繳費。她估計,今次擠塞是司機不熟習新安排,要花時間搵現金及找錢

第一日認識香港政府咩

認錯好撚大鑊
係咁俾人質

其他國家唔係咁, 有錯會認, 因為市民會屌到佢反皮, 香港人?

千錯萬錯都唔撚係政府錯

你咪試下叫tvb訪問下d飛唔到既外國/支那遊客
睇下佢知唔知錯
屌你老母miss左班機
想知有無得賠
屌你老母miss左班機
想知有無得賠

屌你老母miss左班機
想知有無得賠

司機問題 政府無錯
賠條鐵俾你
屌你老母miss左班機
想知有無得賠

應該唔會有
屌你老母miss左班機
想知有無得賠

司機問題 政府無錯
賠條鐵俾你

就係呢個問題

千錯萬錯都唔撚係政府錯

你咪試下叫tvb訪問下d飛唔到既外國/支那遊客
睇下佢知唔知錯

個別例子 唔係大多數
屌D官反應係咪咁撚慢, 見到唔對路拿拿林取消變返單向收費啦, 解決辦法就係唔撚理由佢塞?
政府真係要求神拜佛今個星期東涌線唔好有事,連機鐵都冇埋就精彩,睇你班仆街狗官點兜,叫人坐直升機入去丫笨
屌你老母miss左班機
想知有無得賠

有無買保險??
如果你要政府賠,可能要告9政府先得

就好似前幾頁個巴打咁講,青嶼做到車距十秒先出聲啦
的士狗出黎撐政府未
屌你老母miss左班機
想知有無得賠

司機問題 政府無錯
賠條鐵俾你

就係呢個問題

屌你老母政府無問題?
屌你老母miss左班機
想知有無得賠

一撚定無
好彩今日唔洗返早
各位手足 無追post 荃灣入深井係咪都塞到pk?

垃圾到,淨係識搞政治
住馬灣果d多得你唔少
屌你老母miss左班機
想知有無得賠

司機問題 政府無錯
賠條鐵俾你

就係呢個問題

屌你老母政府無問題?

政府認錯同中六合彩頭獎一樣咁難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞