青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

起果幾個收費站要幾個月,政府真係唔死都無用

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
街坊舖士多仔都有八達通啦
有幾難整
屌!
有冇人知依家情況如何
元朗要出港島返工,坐968經大欖o唔ok?

Google 大神話冇事

有冇source?

人地都寫明Google話,你想要乜source?

依家啲人就係懶撚到咁

屌佢老母痴撚線 咩人可以咁撚白痴
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通

仲講咩創科,八達通呢d 十幾年野到而家都仲未全面使用

啱啱先開始有咋
條青馬之前有冇試過full load?

以前規劃估算係高估咗幾多下, 不過10號北半段依然有需要, 港共港豬澳同東大嶼搞搞陣真係唔想理
依家塞完未?

塞完啦,剛過收費站,順

唔該巴打
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
有幾難整
屌!

係咪想焗人用autotoll
青嶼幹線實施雙向收費後第一個工作日,機場方向出現嚴重擠塞,車龍一度塞至屯門三聖,目前仍然去到小欖。大欖隧道往九龍方向目前實施間歇性封閉。運輸署總運輸主任梁佩賢呼籲入機場的市民盡量使用公共運輸服務,或使用其他道路,若果要行走青嶼幹線,要盡早預備繳費。她估計,今次擠塞是司機不熟習新安排,要花時間搵現金及找錢

屌你老母政府好波 錯都唔撚認

又唔關政府事 好波呀

千錯萬錯, 總之政府無錯
屌, 同支那一鳩樣

呢啲仆街運輸主任,係咪應該要集體屌尻佢,講野仲經唔經大腦,民憤已經咁撚大架啦,仲要講埋啲咁撚蠢既野?

民怨?民憤?好大咩?睇過?
嘩𨳒你!真係黃豆咁大粒喎
咁大民憤咁搞罷工未?
未?
咁聽日記住早啲出門口慢慢塞喇
記得屙乾屙淨先上車唔好塞到瀨屎呀
屌D官反應係咪咁撚慢, 見到唔對路拿拿林取消變返單向收費啦, 解決辦法就係唔撚理由佢塞?

如果而家取消,之後就到比人收咗錢果啲屌

15蚊同塞一個鐘以上,我相信大部分人都唔介意豪俾政府

你咁睇得起香港人

痴撚線,政府做錯野仲要普通人「豪」俾佢?

你俾左$15蚊都用左條路,仲想要人賠返俾你會唔會太ON9
塞到傻同$15蚊之間,我有錢揸私家車真係寧願唔塞車囉

你都戇尻尻
垃圾港豬就係你呢啲

關$15撚事呀,你做錯野我一蚊都俾多你啦
個撚個好似你咁,政府做乜撚都得呀
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
有幾難整
屌!

咁你見唔見用紅隧既人轉晒用autotoll丫
搭早機,預時間預得啱啱好果啲等送機尾!!

戈田

Google 大神話冇事

有冇source?

人地都寫明Google話,你想要乜source?

我意思Google上面可以用咩check

你係咪弱智

笑撚到我

唔怪得比政府話司機問題啦
原來真係有弱智

我唔係司機
條青馬之前有冇試過full load?

以前規劃估算係高估咗幾多下, 不過10號北半段依然有需要, 港共港豬澳同東大嶼搞搞陣真係唔想理

玫瑰園係有估算埋到時全大嶼山都可以用到青馬,北大嶼山仲預埋小蠔灣都會變新市鎮
但係好搞唔搞整條港豬澳放多咁多人
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
有幾難整
屌!

咁你見唔見用紅隧既人轉晒用autotoll丫

autotoll 要收月費真係好on9
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
有幾難整
屌!

Auto toll 要收月費係咪香港獨有?
大陸個粵通卡都唔洗收,仲有折扣
屌D官反應係咪咁撚慢, 見到唔對路拿拿林取消變返單向收費啦, 解決辦法就係唔撚理由佢塞?

你咁睇得起香港人

你都戇尻尻
垃圾港豬就係你呢啲

你都on99,用左條路想唔俾錢,你咪仲仆街
政府係仆街又好撚蠢,但唔代表市民因為咁就要放棄正常公民意識囉,你咁諗都唔好得過政府幾多咋仆街仔
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
有幾難整
屌!

日本ETC都係平過就咁比現金
咁先吸引到人用架on9政府
今日搭巴士去機場既人真係gg

貨運個班都仆街啦

鳩官:搭唔到可以等下一班
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
有幾難整
屌!

利益問題 反正你地點都要比錢 必需品
八達通公司pre trade 收錢。 流量咁大。營運公司傾唔成
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
有幾難整
屌!

宜家個AUTOTOLL除左爽左十零秒之外完全冇優勢,仲要俾月費呢下真係ON9到無倫
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
有幾難整
屌!

根本政府就淨係想收現金唔想比其他收費method 過水濕腳
今日搭巴士去機場既人真係gg

貨運個班都仆街啦

鳩官:搭唔到可以等下一班

鳩官:搭唔到可以變相讓座

你咁睇得起香港人

你都戇尻尻
垃圾港豬就係你呢啲

你都on99,用左條路想唔俾錢,你咪仲仆街
政府係仆街又好撚蠢,但唔代表市民因為咁就要放棄正常公民意識囉,你咁諗都唔好得過政府幾多咋仆街仔

數學題
單向收費$30
雙向收費$15+$15
早上雙向之後轉單向$15+30
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
有幾難整
屌!

宜家個AUTOTOLL除左爽左十零秒之外完全冇優勢,仲要俾月費呢下真係ON9到無倫

紅隧個autotoll表示爽到0.5秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞