青馬橋雙向收費第一個工作日就仆哂街

1001 回覆
325 Like 5 Dislike

出現了

又飛啦

睇人仆街最開心

應該無得claim啦,又唔係壞機,如果成機人都黎唔到就有得講姐,家陣其他人黎到,係你黎唔到
新整就整埋八達通先轉啦
運吉處d人係唔係腦殘?

起果幾個收費站要幾個月,政府真係唔死都無用

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
街坊舖士多仔都有八達通啦
有幾難整
屌!

係咪想焗人用autotoll

咁你見唔見用紅隧既人轉晒用autotoll丫

autotoll 要收月費真係好on9

全世界係香港先咁西
autotoll隧道公司自己搞政府又從來唔撚理
戇撚鳩俾正價仲要月費行政費又按金又最低結餘慌死你負錢走佢數咁麻撚煩煩
除咗快得嗰十零秒你話有乜誘因?
如果好似日本ETC咁有折又可以直接link credit card找數我諗大撚把人用
成班官食老本根本冇心搞
不思進取你睇吓車牌式樣法例仲係用緊70年代標準就知

之前係台北租過車, d收費highway全部camera確認, 無收費廣場樽頸位,又唔使停低畀錢。美加都有類似系統

香港

出現了

又飛啦

睇人仆街最開心

應該無得claim啦,又唔係壞機,如果成機人都黎唔到就有得講姐,家陣其他人黎到,係你黎唔到

告鳩政府

運輸署叫你用其他路入機場喎

想問有咩其他道路?

有,搭飛機去機場

出現了

又飛啦

睇人仆街最開心

多數無得CLAIM
政府唔認錯 係保險公司眼中就只會變成"普通"塞車
錦田應該起番條隧道出荃錦交匯處

佢係咪無諗過整八達通

仆佢個街
街坊舖士多仔都有八達通啦
有幾難整
屌!

係咪想焗人用autotoll

咁你見唔見用紅隧既人轉晒用autotoll丫

autotoll 要收月費真係好on9

全世界係香港先咁西
autotoll隧道公司自己搞政府又從來唔撚理
戇撚鳩俾正價仲要月費行政費又按金又最低結餘慌死你負錢走佢數咁麻撚煩煩
除咗快得嗰十零秒你話有乜誘因?
如果好似日本ETC咁有折又可以直接link credit card找數我諗大撚把人用
成班官食老本根本冇心搞
不思進取你睇吓車牌式樣法例仲係用緊70年代標準就知

之前係台北租過車, d收費highway全部camera確認, 無收費廣場樽頸位,又唔使停低畀錢。美加都有類似系統

香港

小心愛港撚入黎屌柒你係舔台

出現了

又飛啦

睇人仆街最開心

告鳩政府

今次政府就醒啦, 賴落去d司機度
完全無承認過責任, 認左錯你告佢咪要上身

出現了

又飛啦

睇人仆街最開心

多數無得CLAIM

冇架啦,冇人認頭係意外保險點會賠

出現了

又飛啦

睇人仆街最開心

多數無得CLAIM

同政府打民事

出現了

又飛啦

睇人仆街最開心

多數無得CLAIM

同政府打民事

打官司貴定機票貴
希望塞到所有人都趕唔到飛機 個政府有排玩

旅行,出trip,貨運真係屌哂老母

我想知如果係d官趕唔切飛機會點

官搭直升機啦

官搭直升機啦

啲官放假去旅行呢
就抵撚死
仲塞緊?
其實 一條好簡單嘅數學題啫 冇理由會錯卦
真心問,其實係應該要幾多個收費亨先夠用?佢好似完全冇計過流量?

出九龍係用緊7條人手, 3 條autotoll (其中1 條巴士專線)
其實 一條好簡單嘅數學題啫 冇理由會錯卦

識計就唔會入政府做啦
洗唔洗問責?
定係賴用家?
唔轉全auto toll跟本係政府問題
洗唔洗問責?
定係賴用家?
唔轉全auto toll跟本係政府問題

乜香港行問責制既咩
聽日會加開兩個收費亭喎
真心問,其實係應該要幾多個收費亨先夠用?佢好似完全冇計過流量?

出九龍係用緊7條人手, 3 條autotoll (其中1 條巴士專線)

青馬好似無巴士專用
聽日會加開兩個收費亭喎

塞少兩個字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞