[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (131) 1625 f2.8G 月底發佈?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
9個月後變左16000,真係ON9

你一時屈我係SONY,又一時屈我係CANON 訓練出嚟,又一時屈我係膠攝,咁我其實係咩身份啫我都好亂啵死大陸仔 reganlam 你個冚家剷賤種鳩吹老屈人唔係第一日啦
無錯!人哋本身用緊A73,講到明想昇級,而且A74係人哋提出嚟先,佢件賤種竟然叫人買APSC嘅ZV-E10 加APSC鏡?人哋想昇級,佢叫人玩降級
$4000玩早9個月,覺得唔值係你問題

睇到$4000咁大真係笑左
Sony機鏡除左非常HIT嘅
係香港大部份都會係一年內跌到美元定價80-85%左右然後穩定
對於消遣嘅,反正我建議等
對於開工,開工嘅根本唔缺機而且各方面當時都有更專業機身,更加唔駛急
有錢直接玩A1啦
一部乜都升少少但係特登打唔過專門機嘅,玩乜鳩
人哋用緊A73,你件冚家剷叫人買ZV-E10加APSC玩降級你自己弱智好啦,咪當人戇鳩之得架你估個個人好似你件死大陸狗 reganlam 咁弱智嘅咩
你又黎? 當時俾人圍屌完咪算囉
你都弱撚智
A73昇上A74起碼叫係有昇級
但你件冚家剷叫人買ZV-E10 係玩降級
你更加玩乜鳩
依家買1625同2450都係用1500享受半年,仲加著數,觀望嘅唔駛等可以即買啦
我都唔記得了

你條仆街可唔可以唔好野野出圖?打字咪幾好
成抽圖好阻住睇post
當時咪一樣大把人觀望,你以為真係個個撐你即去Sony買呀

錦見巴唔使同件弱智大陸狗 reganlam 咁多廢話,呢個投票已經足夠收佢皮
我係講A74個升級感好低,實用性仲甚至不如買多部機,即係話依家升級非常唔值,而唔係叫人買多部機
你理解能力係個屎眼度就咪出嚟丟架啦

你估個個都好似你咁撚乞兒咩死大陸狗就憑當時目一巴呢句已經夠收你皮啦
應用三狗一八講法,窮鬼買唔起1625先呱呱叫

你個冚家剷扮失憶呀?當時人哋講到明想影相拍片就咁一部機搞掂,你當時係叫人買多部A7C或ZV-E10玩雙機呀,你仲扮失憶呀?你唔止理解能力有問題啵係真頭成個腦生係屎眼啵死大陸狗
第一次聽人講a7iv同a7iii比升級感低
processor/mon/evf換晒 有新menu解像又高咗

早買早享受遲買平幾舊
區區幾千蚊攝台巴打當散紙
唔拎當時嘅cap圖出嚟做證據,佢又會發癲話我老屈佢根本由頭到尾都係得佢呢件冚家剷大陸狗鍾意屈人
巴打你咁樣同件大陸狗持相反意見,小心件大陸癲狗佢噬你呀
冇人叫你日日帶晒三支嘅
擺酒店慢慢揀
無錯!
帶晒去,擺酒店,出門前諗定影咩題材就帶邊支出去
去得多旅行
比起帶多幾枝鏡既重量
更介意係要換鏡果下麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞