達哥去左參加台仔辦既街霸比賽

1001 回覆
173 Like 31 Dislike
其實係睇角色 有d角色根本現代設計有問題所以玩唔到 有d就現代都好勁
其實同玩左幾耐格game唔太大關係 依家香港唔計果幾個職業選手 最勁係一個十五定十六歲歲學生
今日見到既

師妹組:
Yuzumi 已上白金
熙歌琴日被發現操作問題,之後再發現原因係Ren (大師兄組果個,同熙歌係熒幕cp)教佢 set hitbox set到好奇怪,依加改正陣痛期弱咗好多
神無月鹿比琴日壞咗電腦
妮子應該會換老桑or快樂本田,依加好似傾向本田

師弟組:
獅子丸唔大轉變
勝敗越來越勁,大家話佢隨時勁過Ren
達哥就大家都知啦
Restia 好似都感到壓力,呢2日不停搵Yoro 學野
始終唔係全部都話靠練就有用, 有啲人真係唔洗人教都已經有最好既判斷, 憑自己做research 已經搵到答案.
舉個例 其實sf6 一出初期係youtube 已經有針對每隻角有唔同youtuber 出過guideline 可以點樣屈臭 再加埋有大量高手片段係可以比你狂loop 練死一個套路 即係所謂既 1 trick , 以前cw 都有講過 就算係去到電競level , 只要你唔識對應對手既某個套路/trap/setup 基本上已經含得
妮子用本田減完壓 都係練返春麗
悠白俾黑水撞完幾日狀態好咗(真抖m)
JJ
妮子早幾粒鐘仲見到佢問春麗COMBO,突然間話換角
而家睇到達哥直播玩人中, 真係會心諗達哥其實都係返去屬於佢既世界(單機game) 成件事快樂好多
又唔洗有壓力, 對得住觀眾既同時唔需要向節目裡面既其他隊友做咩交代
而家有參加比賽開緊台既都練緊街霸
係得達哥打緊人中 真係幾大對比
淡水叫人練打老師 然後達哥開台玩緊人中
終於暫停去打
笑死俾老師拉左去打街霸
急call練習!
要隻115位jp等隻白金仔
淡水老師: 想走堂? 你就想呀 你今日走堂既機會 係零呀
真係沖田總司黎
睇悠白打嗰陣記得用耳機
妮子隻本田
打得幾好
仲以為會衰係達哥手上
冇得補動力槽,老師都好難搞
痴撚線 兩場本田都打左2/3
快樂本田
悠白幫手消晒動力糟 達哥先可以打得咁輕鬆
連啲老師都要練點打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞