達哥去左參加台仔辦既街霸比賽

1001 回覆
173 Like 31 Dislike
烟花睇佢平日鳩下鳩下咁,佢一認真啲反應同判斷其實係好撚勁,好似話中之人本身係電競課程出身

咪嚕唔洗講啦,人機一體

https://youtu.be/s1dew-CUp5U?si=LRx1d_eYf8oAchET
讀電競,然後中英數都唔掂(英文就由佢,但中文同數學都小學等級好好笑)
jj perfect parry 其實幾勁 , 可能本身都有隻1900+ 關係
佢已經玩到d game 好亂 我仲等緊佢打返鐵甲威龍

雖然睇怕應該都係爛尾
佢隻狼都勁
不過又分開講 其實呢個活動主要目的係 幾個比較紅既channel 可以互粉 , 贏輸好閒
正路計 由街霸2 開始打 十幾年黎講 應該好少得佢咁既實力
題外話
達哥係咪唔會再玩robocop
淡水都講過jj因為一開始係玩jp 玩到18xx全靠角色性能同本能去打
啲基本功差到癲 頭幾日睇佢爬master真係嘔血
好多game 佢都係開個頭 用黎做工商 , 未必會玩哂
淨係講街霸6 玩左成年都仲係白金都好神奇
咁都幾誇 , 佢本能都好勁
佢有時講野講到真係得CF 聽得明佢講乜
但佢應該玩多個chapter就爆
呢樣係暫時達哥而家做得最差既地方

一係就一集完講明工商一回限定,有時玩幾次唔再山爛尾真係好無癮
咁話哂都係前職業選手 打機本身就勁過普通人好多
同埋佢jp果種玩法完全係初見殺黎
淨係靠當身同指令投黎贏
即係係打一次就會走 唔比人覆卓?
應該講緊招式好怪,未見過捉唔到路
真係好少
個group d對手只係啱啱玩兩個禮拜
就可以屌打達狗

不過人地日日坐監咁練8個鐘
達狗就日日接工商數人
有咁嘅結果都好正常
佢有講 過度練習係無意思
街霸2無睇, 但4代佢一直都幾廢下 程度係同初中生差唔多果種
佢代代都係玩到超級新手一樣, 一到左緊要關頭就一定狂輸
漫無目的咁練就無意思
街霸係極講求肌肉記憶既game
好難會有"過度"練習
佢比賽前果日有講 靠本能打法 打贏左6tan
佢可能唔知人地讓佢 , 佢似埋怨攞唔返個態 , 多過練得唔夠或者知識不足
佢私底下除咗上堂都有自己練嘅
純粹當刻個腦太攰諗唔到野
先話繼續練落去嘅質素都唔好
講起6tan,尋日見到佢同魯蛋練,魯蛋玩兩日就上左金牌,過多幾日就唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞