達哥去左參加台仔辦既街霸比賽

1001 回覆
173 Like 31 Dislike
只覺得香港啲kol大部份都好撚弱智
其實真係好有道理講緊達哥又唔係想長期玩同直播街霸/做選手 有比較簡單易學操作應該要轉 而家仲要手制換hitbox完全係更複雜困難化 而家希望佢真係設備問題先反應慢 唔係都幾難搞
達哥好多場都飲唔夠4次酒
佢話達哥依家咁樣經典加轉hitbox要練超多 超多
但係啲對手應該都全部練得多過佢 如果佢唔係真係綀到傻 應該都好難唔包尾
但場場被公開處刑都無癮
而且係一隻真心鐘意玩既game
robocop好似唔係工商?
可能等佢得閒番會玩
打哥成日話自己係考試大師
參加人鬼就要當自己考公開試
但係達哥係呢方面都比較難,香港直播主+廣東話直播,難啲吸粉,又唔似馬田咁同阿神keep住吸粉
目的還目的,但次次參賽者都練到癲咁濟,好撚認真,係得少數幾個hea底
睇返上季
d老師會教角色/熟人對策
eg. 悠白 銀牌都打得贏白金既咪嚕/烟花
練到節目後期 唔係無機會贏
但前期就預咗被人虐
想轉經典 又轉controller 但練習時間又唔夠人多
就算我比達哥吸引去睇佢台
入到去見到訂閱者限定我都走啦
其實我唔明達哥點解唔開部分時間訂閱者限定
eg觀看人數去到某一個數就開
學得再多都好,實戰要識得運用
練習+實戰量 唔夠既情況下,都係無咩作為
達哥就係正正就係唔夠 練習+實戰量

有d類似“讀書同返工”既分別
高分低能 個原理
好似係怕左hater
jm9
唔係最重要 2酒已經100%攻, 有番晒大部份招
因為之前大多小學雞洗369,多人到根本睇唔到認真留言
之前佢都有對過jamie
人地飲得勁快
一個人有能力某一隻game可以打到top
轉其他game學習能力多數都冇問題
呢d天份黎
以前lol成日比勝敗troll
第一場打獅子丸勁on9
Godjj話獅子丸係酒鬼,開場一定先飲一杯,叫達哥直接推掌打
淡水就叫達哥睇定d先 慢慢黎唔好心急
達哥話要聽老師先
結果獅子丸一黎就飲一杯,達哥想阻止衝過比人昇龍,人哋再一杯,開場直接兩酒打零酒
悠白都上埋白金
打哥渣油
點解淡水咁不滿JJ
JJ講嘅野有時都有道理
好似你講叫達哥推掌打咁
淡水係驚JJ教壞達哥用-6打法
JJ打法係十分唔穩定
好多野教左實戰都係用番自己果套打導致勝率低
可能淡水想達哥保守啲打 但我自己都覺得佢應該主動啲
悠白係男定女
女,即係成日呻吟嗰個

https://www.twitch.tv/konyunubye

建議唔好開咁大聲睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞