達哥去左參加台仔辦既街霸比賽

1001 回覆
173 Like 31 Dislike
睇來清對天份呢兩個字既理解有啲特別
其實達哥個底唔差
前日比淡水test完佢反應唔差仲好過唔少人
本身又打開機 玩動作遊戲又唔差
唔應該練左差唔多兩個禮拜連打白金仔都咁辛苦 完全係無進步到
佢另外3個對手都進步好多改左好多壞習慣
另一組既師弟大楷都係打機唔叻既人 但係都練到比老師讚話有能力打上大師
大階 基本功 連招 壓起身 都唔多大師水平了
人地個節目會成功,就正正係因為學員真係有進步
觀眾會睇到班人由一開始乜都唔識打到有板有眼,或者本身麻麻練到有得同高手打過,呢啲熱血過程觀眾先睇得開心先會支持同課金
而格game要做到呢樣係比其他game要花更多心力時間,人地練你唔練你就係沙包

邊會有人想睇一班人柴娃娃幾個星期出到黎都係咁上下樣,沙包永遠係沙包,呢啲節目做一次就收皮啦我諗
講真我覺得達哥個人有d矛盾
佢又話想自己變強,但係而家佢連combo都未練好既情況下仲每晚玩兩個幾鐘頭人中,琴日佢又話自己好攰要訓,結果夜晚又開人中
一係佢就承認其實自己只係玩玩下,等觀眾唔好對佢咁大期望
勝敗已經24500分,今晚應該上埋大師,恭喜達哥成為同組唯一白金仔
啱,所以望落最好睇係師妹組
好似妮子咁,賽前完全無玩過,選秀果陣重問淡水有無得救
結果上星期五打出來,唔算勁但至少有文有路識對空識發波牽制
熙歌由打真人會手震出錯招,打贏會尖叫,到依家打Rank淡定,連基本combo 無問題,重要苦練空投投到Yoro成組人都驚訝
睇住佢地改變個感覺好熱血,真係會令到觀眾都想買game玩
唔好話白金 星期五前起碼都要上鑽先啦仲要轉咗pc跌返落白金1 今個星期賽制仲要係打老師
冇打過sf 但見達仔成日唔飲酒係角色問題定機師問題
真 起碼衝個鑽先啦大佬
唔係到時三大師輪流虐一個白金就真係
要睇情況,1酒之後大家都傾向壓制多過飲酒
打哥琴晚收台後有冇練
一句講完,本末倒置
其實係, 佢以為玩玩下
如果今個星期五又被虐唔知會點諗
條友收埋練琴晚三點幾仲問老師 不過練完好似冇進步咁
打到同自己劃上等號既人中之龍都唔開台打你話為乜
見到佢就辛苦,聽到佢係到叫春嗌攰就燥 攞黎賤
爭女?
打LOL鬧交即
lol鬧交鬧到上法庭
開庭係JJ佢地開庭
其實都唔知達哥有冇做過功課先決定參加 人地都已經玩左兩季 上季都有樣你睇 日夜都練到傻 如果真係放唔到時間上去不如唔好參加 一陣比賽個時 比人炒 自己又唔係咁好受
完全無進步好中point打金牌仔有時都輸得啖笑
班師弟唔係大師就鑽石點打
雖然肯定Uma無認真放好多水
但望落佢玩其他角色唔算好勁
(基本功就一定爐火純青㗎啦,但角色能力來講見佢打得好普通)
星期五果戰,之前好似有討論過要俾老師自選角定迫佢地選"?"(random)
如果真係要選"?" 咁睇落Uma 唔算難打
相反自選角既話,Uma 開Juri,RB開JP,啲學生都唔知點打
擺佢落小師弟果面都未必贏到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞