達哥去左參加台仔辦既街霸比賽

1001 回覆
173 Like 31 Dislike
達哥需要用呢種語氣訓練先入到腦到 改到壞習慣

你再試下原地跳
再亂鳩咁跳 腳都打斷你
老實講佢真係廢 雖然佢成日練
但個人覺得佢多啲實戰好過
同埋二師弟組其實現代都夠做
不過佢都唔會轉角
所以剩係唔知點解佢打咁少rank
剩係同老師助教練 但事實比賽又用唔到出嚟
真係顯示到天份嘅分別 佢仲要上屆開始打
睇完今日達哥練
其實佢都係唔聽教個種類型黎
證明左女人唔適合玩街霸
唔好睇少女玩家
日本有D vtuber囡囡,拍水著寫真既囡囡
畀pro教完之後打到上鑽都有好幾個,
再努力D上master都有
最勁既女玩家打Rank入到頭500位既legend都有兩個左右
達哥玩唔掂明顯係佢自己既問題
連喺youtube賺毒撚錢既女vtuber都贏唔到
笑撚死
唔好意思,有少少老花睇錯野
上面講嗰條女我唔識,都係不宜評價
我收番上面段野
RB老師 同上届學生嬌兔 (選秀賽大師兄組個魔王,佢今日上左MR2000)
打緊50++
有興趣既可以睇下佢地打
https://www.twitch.tv/arubi1988
但咁先多人睇
啱啱打完咗
RB 話以後唔好再搵佢 打到佢怕
嬌兔天賦型選手
咩GAME望2望玩返一排就上業餘級頂點
佢聽哂自己嘅弱點亦都可以重複講出嚟
但一練習又全部出現哂
尤其9跳問題
睇得多都知佢鍾意包拗頸
頭先淡水叫佢等換左pc先打
佢講完byebye即刻打rank
佢有講部pc有好多工商片定資料冇位裝game
今晚有工商怕郁到啲setting
而第二部pc唔係間房到 要搵時搬入嚟
問題係悠白唔應該用Guile
JP 大門 怪獸 DJ KEN
依幾個角色都易上手 記幾套連技
都可以上白金同鑽石
我都聽到
但佢可以即刻收台嘛
同埋我覺得達哥話晒都叫玩過咁多game
反應唔會慢到同悠白差唔多level下嘛...
希望真係有D硬件問題
點解佢死要玩軍佬
以前聽達哥吹下打贏梅原做師傅幾好笑, 但係今次出去認真打輸到咁有啲sad
比現實衝擊完 佢仲會唔會吹
冇玩開街霸都笑到仆街
點win
玩得game多唔代表玩得精
睇達哥咁耐直播,每隻game聽得佢講最多口頭禪就係「得㗎啦」、「唔需要搞咁多嘢」,佢要趕進度\又要工商,根本唔會亦都冇時間深入了解每隻game嘅系統

達哥係一個好睇同有娛樂性嘅實況主,但唔好幻想到佢有pro gamer水準,只係希望佢今次真係練多d,下星期見到有進步就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞