達哥去左參加台仔辦既街霸比賽

1001 回覆
173 Like 31 Dislike
Cw話過可以 好多台港高手都願意幫節目嘅選手
但係好快有大型比賽 達哥唔想阻到
同埋而家達哥要嘅唔係搵老師 斷連技真係靠自己改善
最基本連暫停人中都唔做真係幫佢唔到
不過啱啱聽佢收台個陣語氣似嬲撚左 話想請一日假 似係已經想放棄
佢唔係岩岩先換hotbox?
CW本身聽得出係好內向既人來啦, 就算佢有時間都未必會應承幫手做show可能搵hb/熱狗仲好, 起碼大家同聲同氣 但同時香港又無人可以湊得埋一帶3/ 一帶4 既模式, 所以搵番台灣人教係必然
hitbox 手問題同轉新設備問題都係靠練習改善
又公道講返, 其實天神有講過人鬼主要係推廣街霸, 本意冇諗過要大家坐監亦唔希望大家見到有啲人坐有啲人唔坐就去屌鳩唔坐嗰個
只係佢冇預計到啲觀眾仲著緊過參賽嘅人, 真係會瘋狂怒屌(上季屌到要轉訂閱者先可以講野)
講明係太攰唔舒服要請假wo
佢有啲唔舒服加太攰想唔上一日堂
又比你講到佢嬲嬲地發晦氣咁
ok 咁可能我聽錯誤會左
希望太攰一陣唔好開台玩人中休息多日啦
依個係最理想情況姐,諗都諗到無可能,點會無預計到
所有網上依啲比賽都係一堆觀眾屌黎屌去,周圍捉黎捉去架啦
上季已經好坐點會預計唔到,佢唔留意上季點樣就參加咁無辦法
不過uma個組真係唔算坐,達哥應該去uma個組(不過佢啲組員自住坐監都多過達哥)
睇妮子台好過
其實淡水個性感覺唔係幾岩做老師比較典型個種亞洲式老師
一路打係隔離怨其實對學生根本個負面影響好勁, 但又唔係好似YORO個種雖然係怨但個口氣係傾向搞笑 同學生可以比較以朋友方式去相處
達哥呢種學生用西方個種鼓勵式教學一定好好多
咪就係講緊上季啲人坐嗰陣天神已經出曬聲叫大家尊重每個實況主嘅決定, 唔好見佢唔坐就去屌鳩佢
結果到咗今季, 有人選擇唔坐咁多依然都要比人屌
所以先話諗得太理想,網路上依啲人永遠唔會叫得停,永遠唔會阻止到
邊有咁易 講句就得
https://www.youtube.com/watch?v=zrpe0EeTNx8
香港rainpro都勁,佢住英國,上年拎左CPT UK冠軍,可惜佢冇直播
其實唔係話想佢坐 知佢都好忙
但係佢自己又話好想贏會比時間練比左假希望人
但係連人中都唔skip真係有啲失望 對個比賽唔係太著重咁變左隨口噏
係, 所以天神都有講過覺得之後好難搵人參加, 因為一玩就好似要坐勁耐監咁, 所以就算人鬼2成功都好, 佢都唔肯定開唔開到人鬼3
咁如果佢真係有講過話好想贏嘅話, 佢就真係幫唔落嘅
Ig係咩
btw,推廣街霸黎講算成功,頭先都見chatroom唔少人想買game.
認同參加得就要尊重返個比賽,教練同隊友, 都搞左兩季無理由而家先知咁hardcore
https://www.instagram.com/niconini.11369/
不過佢twitch開live個casual樣仲靚
台妹d身材真係顛
同埋無時間練咪轉玩luke本田依堆簡單暴力既角色 又或者轉玩現代 對自己同個團隊都好
但係佢又要執著玩經典jamie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞