達哥去左參加台仔辦既街霸比賽

1001 回覆
173 Like 31 Dislike
設局搞鳩獅子丸同勝敗
Tekken MK係咪冇人玩
呢個就係我話佢諗嘢唔經大腦嘅原因
上次開庭壇嘢就係佢搞出嚟嗰陣個氣氛已經差撚到乜咁,佢好似feel唔撚到咁喺度嗌開庭結果開庭之後發現玩大咗之後又唔識收科
過咗呢單之後大家都知5*不和係堅料,結果佢今劑又出嚟搞事知獅子丸有參加(獅子丸同大楷係自己參加)就叫大天神排勝敗落同組睇佢哋互片
達哥打唔打老西個比賽
mk1太差好少人玩
tekken港台冇咩人玩,主要韓仔同鬼佬.tekken係最難上手,每個角好多招要背,不過招易出d,冇咁多chok joystick,而且打得爽. tekken8剛出評價好好,不過而家balance同走場問題未解決,但又加課金元素,引黎d人不滿
唔夠時間練就咪打人中啦
其他參加者都無乜點打其他game 全力練街霸
感覺勝敗可以後來居上超越restia同獅子丸
從0開始有老師陪打rank,一路都灌輸緊最好嘅觀念
勁少壞習慣,會慢慢等對方失誤,唔會亂比機會人,正確資源控制,加上DJ超強性能
我master睇佢玩都學到好多嘢
淡水俾達哥激到瘋狂淫叫
老師睇打哥玩睇到中風
咩情況
未睇得住
下中腳綠衝 下中腳綠衝 下中腳綠衝
睇到好辛苦 確反唔到 combo又斷
對空 對空,成日唔聽話
基本功差撚到 已經唔關delay唔delay事
本身已經少人至少兩倍時間練習 仲要用多兩粒幾鐘打人中究竟要點練
達哥依d真係要搵人係佢隔離打佢先得
我諗佢都係志在參與唔通真係花晒時間金錢同你博命咩
觀眾唔使太認真恥笑下咪算
嘅然佢要打人中 咁佢到時比賽比人打柒都係抵死
每出錯一次 車一巴
咁佢唔好開口話認真練想贏啦 話無咁多時間志在參與咪算
等老師死左條心好過
依啲比賽參加左就無得你唔盡力去練,一係你就一開始就唔好參加
首先要過到自己個關同埋對唔對得住教練同埋隊友
唔係真係一個害全隊,除非佢唔care隊友教練感受直接放推
呢D比賽 叫CW去教得唔得
佢唔係都tier 1個堆黎咩
個人賽志在參與無問題但依個係團體賽黎啦無得佢話hea練就算
佢之前可能估唔到咁hardcore要練足成日同埋佢打低一個組别啱啲
佢尋日有睇返達哥d片.佢都有話每個人教法唔同,幾個人同時教可能會亂.
不過達哥而家係基本功問題,邊個教其實都一樣,係要多d練習.
所以依家洗濕左個頭,唯有就再努力啲啦
天份方面點都唔夠人地前選手鬥,唯有靠努力時間補救,但係同時人地都付出緊努力時間
街霸依啲更加係要練combo 基本功 肌肉記憶
但依家得佢仲係原地踏步緊
不過同意係唔應該放佢落依個組別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞