達哥去左參加台仔辦既街霸比賽

1001 回覆
173 Like 31 Dislike
過度練習係無意思, 但達哥而家同 "過度練習" 仲有好大段距離
日本有個叫Betty用juri好撚勁
佢比賽嗰日都有講點解人地打佢咁勁 佢地打嘅時候差咁遠 唔信自己真係廢
如果將成隻game 分組只有3個tier 既話, 咁佢要擺tier 3 了,
第6代來講Plat 只係等於5代既金牌水準, 佢2000千場都只有呢個水平既話只可以比呢個評價
佢唔接受自己街霸2 老玩家 會輸比初學一星期既人
班女都幾勁喎
反應都幾快
唔識自省ge玩家永遠無進步
如果佢真心相信當年打贏梅原全靠自己實力的話, 就完全冇救
估計成個賽季畀人從頭到尾炒到無還手之力都依然改變唔到佢而家既心態
簡單黎講即係冇得救
女玩家既頂尖水準先同普通高手差唔多
佢真心相信 , 佢話盲拳打死老師父 , 佢當左 打街霸好似踢波咁 , 好大隨機性
人大左就難d 認衰既啦

而家個chatroom 仲搞到咁,又有小氣簿

佢不嬲都係岩打單機game 既啦
如果佢真係唔知自己屎
就唔會同淡水上堂ot
再私底下盡搵時間去練啦
有時口硬唔想認低威
但明顯做梗嘅野係知有不足盡補鑊啦
達仔心態爆炸?
佢打6tan個日有講到話「6tan應該都有讓到我」
點會唔知人地讓佢阿
玩街霸既女黎講最勁應該係Nyanpi, 但都係得男既二線PRO既水平
打D無分男女既比賽連入十六強都好似見唔到
佢上堂個陣已經係咁話自己廢柴啦
講打贏梅原都係搞笑姐
唔會覺得自己真係勁啦
同埋CHATROOM應該都冇人覺得達哥真係勁
參賽之前就講明自己廢入去係學野
琴日睇佢練足一下午
係好認真,完全唔串
佢學咗咁多都仲未上到master
咁事實佢係唔勁,上唔到好正常
未消化到學到嘅野
加上換咗hitbox成日㩒錯掣
達哥向來個直播人設就係認叻 唔認輸咩美斯 c朗師父 呢鋪唔計都街知巷聞 我就覺得佢未去到冇自知之明 做效果啫
睇佢同淡水練習 講返自己情況都有種無力感同埋都講得出自己既不足之處 雖然都係未改到
仲要平時玩咁多game玩一排就轉玩一排就轉 你話好似以前fifa咁晚晚直播都玩就話啫
佢fifa 都係唔得 , 不過佢又唔係技術台
達哥嗰組兩個大師啲MR跌到傻
獅子丸1188MR,Restia 1380MR
勝敗上星期由0開始學嘅經典DJ上手得勁快
練咗一個星期目前鑽2
今個星期照進步速度嚟講都應該上到大師
到時同組3大師1白金,祝達哥好運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞