達哥去左參加台仔辦既街霸比賽

1001 回覆
173 Like 31 Dislike
買 街霸6係對新手最友善既一集
全輸仲好啦更多人識更多noise
達哥真係好唔聽教..
成日話自己靠本能戰鬥 又話自己打開天才波
老師叫佢練多d 佢轉個頭又話練咁多無用
我係老師都覺得灰
你係咪教我玩
最衰達哥唔係係rb/yoro個組
有機會淨係佢一個輸晒但係靠其他人贏到拎冠軍都得 比台灣人睇下咩叫做香港人精神
而家佢依組至少仲有個悠白陪佢輸到尾 搞到無咁樣衰
你係度問或者街霸post度問實有人教
香港人精神係Free rider?
add id 教埋我
軍師又出嚟指點江山,又袋錢入大家袋
達哥既表現真係除咗引香港人睇台灣節目外仲有咩作用?
講咗咁耐,咁所以你覺得弱智嘅point喺邊?
講到練多兩個半鐘就一定夠人鬥
玩下人中relax下都要比人屌 真係慘
教埋我
吊頸都要唞吓氣嘅
希望佢今日係自己偷練
邊款HITBOX最岩打街霸6?
STEAM既 Deluxe Edition 係唔係冇作用
買$302個個就夠
deluxe有character pass 4個角,豪鬼仲未出
hitbox睇你本身需求 無話邊個最好
razer果個就成個制質感最好 不過就多既自訂鍵位
pc玩既話其實keyboard已經好好用

deluxe edition無咩需要買
除非你咩新角都想玩下
如果唔係既話大部分人都係玩1-2隻角色就夠
練得多就勁, 咁個個踢波由朝踢到晚去哂踢英超啦, 人地英超球隊一日都係練45分鐘波咋, 個量冇意思, 個質先係重點, 練愈耐, 個效益曲線下降, 真係練o黎都冇意思
但係而家質都冇
老師早幾日好似有講
你效率係人2倍, 但人地練多你3倍, 咁你都係輸
個質下降呀嘛,人地練十個鐘,去到第4 5個鐘後面可能已經同冇練冇分別,個集中力支援唔到,練極都係白練咗
客套說話 天份唔夠練多4倍都係唔夠打 咁輕鬆打下人中都冇壞 休息都係練習既一部份 其實唔好輸太難睇都收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞