達哥去左參加台仔辦既街霸比賽

1001 回覆
173 Like 31 Dislike
只有淡水老師頹
打哥太忙啦
希望下星期可以認真操
達哥佢琴日都話無諗過大家都咁認真日日去練成十幾個鐘
不過暫停直播人中專心去練全力以赴都係好事既
感覺一個月之後會輸角色差距
人中調去星期六日
平日街霸可以即刻練淡水堂學嘅野
一個哈瓜以前17-18歲果陣係鬥陣特攻1既電競隊主坦
Ren 係Escape from tarkov 既 Asia Punisher tournament champion
2個依加都2X,後生反應快又慣打比賽

而且2個私底下好熟,Ren 會玩SF6 係因為瓜上年係人鬼S2 比完賽
2個人一齊參加台灣2023 WirForce Party果陣瓜教Ren 玩
所以2個都係玩DJ
有冇片
與其練combo不如改下D壞習慣先
成日係又跳唔係又跳,同埋練好防守
佢冇咩資格心如淡水啦 ep1打唔贏rb yoro
已經唔洗打uma yoro仲要贏到uma一場起碼輸得好睇
上季又話冇時間教 今季教完一個星期又包尾
Yoro開開心心教一個星期都第一
Uma佛系教法成績都唔錯
得淡水隊痛苦坐牢又包尾
有時間心如淡水不如反省一下自己
是咪實力黎講
佢係教練群最廢 所以輸晒
至少打完一輪佢係排第四
yoro同淡水應該差唔多 淡水應該勁少少
RB勁一級
uma世界冠軍唔駛講
覺得邊個黎教都無用
達哥sf6萬年白金老人 其他人職業電競 點打
godjj又係老 自費打lol比賽 表現最差
而家sf6排入大師兄 又要重新練角
丁義 勝敗就入師弟 根本佢地實力差唔多
師妹組算係平均
一開始揀到達哥同悠白已經注定墊底
佢兩個同另外3個同組比差太遠
悠白就再嚴重好多 真係唔識打機咁
因為悠白玩sf6之前好似真係冇乜打機
但係佢由上季到而家每日都坐牢兩三個鐘結果都打唔贏新手真係有啲慘
完全冇實戰,比賽緊張到招都出唔好
加上冇其他競技遊戲經驗,根本唔知對手會諗d咩
godjj都幾勤力, 啱啱凌晨5點幾打rank撞到佢
支持
打哥咁樣真係陪跑
連技未熟 轉用大制 個角色平庸
睇佢跳起9成9都被人打到豬頭

搞工商 剪片 佢話5點瞓 都係練得個幾個鐘
太睇少其他人對比賽個認真程度
分佢師兄組太睇起佢定玩鳩佢
明顯係基本功不足, 哩D野需要時間去堆,
哩方面未搞掊好畀你返番去18歲都冇用
睇咗達哥呾多年好想佢真係贏, 想佢吐氣揚眉
但又覺得輸先好笑
成班叫達哥停人中練街霸
根本達哥都冇諗住全職打街霸
點會投放咁多資源
而且仲有咁多game等佢爆

仲要有觀眾其實係唔鐘意睇街霸
睇琴晚有幾多人問佢有冇下場就知
打哥應該係想認真嘅 如果唔係佢用返手掣咪算
佢同啲hk 街霸嘅練到朝早56點
打團體賽有隊員有教練都冇得佢唔練估佢參加前都唔知原來大家係坐牢到死
輸其實唔緊要 起碼場面要好睇啲
第一場手緊到乜都發揮唔到就被炒
第三場有啲機又自爆綠衝飲酒
我覺得達哥算係應承得報名就想全力以赴果種 不過佢偏向鍾意打天才波
佢自己話因為今個禮拜多工商債 下個禮拜就可以全力練功 希望佢係認真 講緊都睇咗達哥咁多年 睇到佢俾人屌打真係幾心痛起碼都打個有來有往 甚至贏到一兩場就最好
想問下有玩sf既ching 達哥算唔算揀錯角?感覺上jamie好似好複雜好多野要處理 係佢基本功都唔好既情況下係咪應該要換角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞